Ivan 15 maanden in Utopia, en Gabriëlle maakt zich zorgen ~ Utopia Gekte

9/11/2015

Ivan 15 maanden in Utopia, en Gabriëlle maakt zich zorgen

Stoppen met afvallen

Dag 619 is al weer in volle gang. Ivan kwam vanochtend als eerste zijn bed uit. Gevolgd door Naomi. Om vijf over acht zien we die twee samen richting de stal lopen om de koeien te verzorgen. Als Naomi en Ivan naar de koeien lopen komt Cees ook zijn bed maar eens uit. Bij de koeien krijgt Ivan een knuffel omdat hij nu precies 15 maanden in Utopia zit. ''Hoe voelt dat dan?,  vraagt ze nieuwsgierig. Maar voor Ivan voelt het nog niet als een overwinning. Gabriëlle is vandaag ook vrij vroeg wakker. Haar zien we om half negen al in de gym om te sporten. 

Langzamerhand zien we steeds meer bewoners uit bed. Zo zien we Wim om kwart voor tien achter één van de laptops zitten. En haalt Rolf om 10 uur de krant uit de brievenbus. Ongeveer een kwartier later arriveert Floor van Yes we care. En vrij snel daarna vindt er een enorm lange streamlock plaats. Op de officiële site verschijnt even later het bericht dat het om een storing gaat. We kunnen dus niks anders dan geduld hebben. Als we weer beeld hebben zien we Naomi en Gina over het terrein wandelen met de twee hondjes die Floor meegenomen heeft. Terwijl Cees, Rob, Bjorn, Rolf en Ivan in de horeca keuken een gesprek hebben met Floor.

Boven op de vide zitten Stefanie en Gabriëlle te kletsen. Gabriëlle laat weten dat in de glossy echt een verhaal over jezelf moet komen te staan, en niet over Utopia. Stefanie zegt dat ze haar verhaal al klaar heeft liggen. ''Dus je wilt zeggen dat je hele leven bestaat uit borderline'', roept Gabriëlle. Niet veel later gaan ze samen richting het Cordwood om daar hun nagels te doen. En even later als ze daar weer klaar zijn word bekend dat Wim vanmiddag om half drie familie bezoek verwacht. Binnen in de loods aangekomen komen we er achter dat Gabriëlle niet tevreden is met zichzelf. Haar kapsel vind ze niet meer mooi, en ze vraagt Gina om hulp. Gina geeft Gabriëlle het advies om een haarmaskertje te gebruiken. Dat kan helpen. Ook is Gabriëlle van mening dat haar borsten te klein worden. Door het afvallen zijn die een stuk gekrompen. Gabriëlle vind het zo vervelend dat als ze nog meer afvalt op die plek, dat ze dan stopt met afvallen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.