Is Bjorn blij met zijn post? ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Is Bjorn blij met zijn post?

Eeuwige stilte...

Bjorn zit op de bank met zijn post en leest in stilte alles door. Wat vooral opvalt is dat hij alleen zit en niemand met hem mee leest of vragen stelt. Het duurt dan ook niet lang tot er iemand bij komt zitten. ''Heb je post'', vraagt Stefanie aan Bjorn die zijn post aan het lezen is. Ja... Hij heeft overduidelijk post... Stefanie loopt weer weg en Bjorn leest in stilte verder tot Naomi vraagt wat hij voor een ontbijt wil hebben. Vele minuten gaan voorbij zonder een woord te zeggen. Af en toe een glimlach en vooralsnog nergens een traan. De post lijkt dus wel positief te zijn tot nu toe.

Na een lange tijd komt Wim maar eens in beweging. Hij stond al een hele lange tijd in de keuken te niksen en besluit om nu maar op de bank naast Bjorn te niksen. :-) Samen eten ze een ontbijt op dus Bjorn leest op dit moment zijn post even niet meer zo aandachtig als daarvoor. Nog altijd hebben we geen woord over de inhoud opgevangen dus daar kunnen wij je ook niks over vertellen. We blijven geduldig afwachten en tegen betaling mee gluren.

Op een gegeven moment blijkt het zelfs voor de regie saai te worden. Ze schakelen over naar Rowena die zich aan het omkleden is op de slaapkamer. Op de andere stream zien we Bas bij de kuikens bezig zijn. Voorlopig weinig interessants over de post van Bjorn, helaas pindakaas. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.