Irritaties bij Nicole en Stefanie ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Irritaties bij Nicole en Stefanie

''Ik wil niet gekwetst worden''

Na een geslaagde Michael Jackson tribute avond wist Rob nog een dame aan de haak te slaan om mee te zoenen. Als de gasten weg zijn worden er binnen nog wat groepsfoto's gemaakt van Michael Jackson impersonator Marciano Martie en de Utopianen samen. Ook merken we dat niet iedereen tevreden is. Er zijn wat frustraties en irritaties in de loods. Zo geeft Nicole bij Gabriëlle aan dat ze vandaag gewoon een rotdag heeft. Ze heeft heimwee, Stefanie en ... die niet bij de muntjes stonden, de muziek stond veel te hard, mensen die te dichtbij komen, Cees die naast haar stond te ruften. En ze heeft geeneens tijd gehad om te eten. Drie happen nasi zou het enige zijn wat ze vandaag gegeten heeft. Maar ze heeft wel nog staan werken. Gabriëlle vind het vervelend dat Nicole er niet van heeft kunnen genieten. Maar meer kan ze er natuurlijk ook niet aan doen.

Even later na vele streamlocks, blijkt dat Stefanie ook wat frustraties heeft. Ze vind zichzelf dom, en zit er blijkbaar mee dat Rob met één van de bezoekers gezoend heeft. Benjamin vraagt zichzelf af waarom ze het zichzelf zo kwalijk neemt. ''Ik heb er gewoon geen zin in. Ik wil niet gekwetst worden en dan zie ik hem met een ander kussen''. Stefanie heeft het de hele avond zien gebeuren. Vanaf het moment dat de dame binnenkwam. ''Mijn avond was meteen naar de klote''. Stefanie wil graag eerlijk zijn, maar kan dit niet tegen Rob vertellen. Ze weet namelijk wat voor consequenties daar aan vast zitten. Ook komen we er achter dat Stefanie de avond een beetje lang vond. Michael Jackson muziek is oké. Maar zo lang? Benjamin en Wim die naast Stefanie op het rokersbankje zitten proberen haar te steunen. Volgens Benjamin is het Rob's verlies. Volgens Benjamin weet Stefanie wat hij misloopt. Benjamin zegt dat de jurk die Stefanie draagt haar ook hartstikke goed staat, maar dat ze hem voor zichzelf moet dragen en niet om Rob te pleasen. Stefanie zegt dat ze de jurk aan gedaan heeft met de gedachte ''hallo ik ben er ook''. en niet om hem te pleasen. ''Ik ben gewoon een domme moehee. [...] Zo voel ik me wel''.

Rob lijkt zich van geen kwaad bewust en is na de Michael Jackson tribute avond met hele andere dingen bezig. Zo geeft hij Cees om kwart voor één de tip om niet meer in zijn neus te peuteren om het vervolgens op te eten. Hij heeft dit van meerdere bezoekers over Cees gehoord. Cees ontkent soort van. Hij zegt dat hij zich er niet van bewust is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.