Nicole: ''Ik ben niet narcistisch, wel arrogant'' ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Nicole: ''Ik ben niet narcistisch, wel arrogant''

Overtuigd van wat ze kan.

Nicole en Bas zitten deze ochtend samen op het rokersbankje te kletsen. Het gesprek gaat over ex Utopianen. Nicole laat al snel weten dat ze wel goed met Tineke kon omdat Tineke altijd naar haar toe kwam. Nicole was haar spreekbuis. Aan Patrick had Nicole juist een hekel. ''Wat een vreselijke kerel was dat''. Volgens Nicole heeft Cees soms ook van die trekjes. Maar misschien is het gewoon de leeftijd. ''Hoewel Patrick nog niet eens zo oud was. Hij zeg er gewoon heel oud uit. Wat een nare man was dat. Hij was heel kinderachtig. Als hij zijn zin niet kreeg gedroeg hij zich echt als een klein kind. Dingen verbranden of weggooien''.

Nicole heeft wel eens gesprekken met hem gehad en dan bleek dat Patrick een verschrikkelijke jeugd had gehad, en een vreselijk leven. Maar wat was die man narcistisch. ''Wat een drama was dat''. Bas vraagt dan of Nicole zichzelf niet narcistisch vind. ''Ik ben niet narcistisch, wel arrogant. Ik ben gewoon overtuigd van hetgeen wat ik kan''. Nicole geeft toe dat ze het wel moeilijk vind om kritiek te krijgen. Maar als ze raar reageert op kritiek is het gewoon het moment. Dat betekent niet dat Nicole er ook niks mee doet. Bas zegt dat Nicole inderdaad geen narcist is. Want een narcist zou het juist toegeven volgens hem.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.