''Iemand is me f*cking aan het saboteren, ik weet het zeker!'' ~ Utopia Gekte

9/25/2015

''Iemand is me f*cking aan het saboteren, ik weet het zeker!''

Geen diner meer voor Bas

De ochtend van dag 633 is rustig verlopen. Er is niet veel bijzonders meer gebeurd. Rowena en Bjorn hebben we in de gym zien sporten. En Wim is nog altijd druk bezig met het afwerken van de nieuwe loodsdeur. Rolf loopt om vijf voor twaalf even naar Bas toe om hem te vertellen dat er toch geen diner voor hem gemaakt gaat worden. Bas wilde dat Rolf en Stefanie voor hem en zijn date Didi zouden gaan koken. En dat was in principe ook afgesproken. Maar nu Bas het wil bekostigen met geld van de BV, en ook Mark en Gina mee willen eten, ziet Rolf het blijkbaar toch niet zitten. Laatst toen ook Cees zich er mee ging bemoeien liet Rolf zich nog overhalen. Maar hij is er toch weer op terug gekomen. Rolf is van mening dat hij niet weer een diner kan maken met geld van de BV. Dat vindt hij krom. Wel heeft hij een fles champagne voor Bas en zijn date geregeld. Maar zodra Rolf weer in de loods is en op zoek gaat naar de fles champagne kan hij hem nergens vinden, en niemand weet er iets vanaf. Wel hebben we Rowena vanochtend tegen Bas horen praten over een verstopte fles wijn.

Rond half één worden er weer boodschappen afgeleverd. En we horen bedragen van 251,50 en 280 euro langskomen. Gabriëlle moet afrekenen maar krijgt dat niet echt voor elkaar. Ze geeft telkens teveel geld. Dat Gabriëlle haar hoofd er niet bij heeft komt omdat ze al haar spullen kwijt is. Al haar muziek is van de computer af. Haar hele map is leeg. Gabriëlle weet zeker dat iemand het gedaan heeft en is volledig in de stress. Terwijl Rob de bar aan het schoonmaken is, gaat Gabriëlle samen met Bjorn op zoek naar de bestanden. Volgens Bjorn kan je alle bestanden die in de dropbox(?) staan, gewoon weer terug halen mocht alles weg gegooid zijn. Daar vinden ze de bestanden wel. Volgens Bjorn heeft iemand dus inderdaad alles verwijderd. Gabriëlle's foto's, muziek en filmpjes, alles is weg. ''Dus iemand is me f*cking aan het saboteren. Ik weet het zeker. Iemand heeft het gewoon verwijderd, serieus! [...] Mijn hele map verwijderen, voor wat? Ah dit vindt ik zo'n boevenstreek'', laat Gabriëlle weten. Gelukkig kan Bjorn alles terughalen uit de prullenbak/dropbox. Gabriëlle zegt nu een USB stick te willen hebben. Alles is weer terug maar ze moet het wel allemaal weer uit gaan zoeken. Gabriëlle vertrouwt het niet en gaat een USB stick regelen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.