Iedereen is druk in de weer met de dieren. ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Iedereen is druk in de weer met de dieren.

Goedemorgen Utopia.

Na een aantal berichten over gisteravond en nacht kan ik eindelijk weer door met vandaag. De middag is al een tijdje aangebroken, maar ik begin bij het begin. Dag 636 is begonnen met Ivan die Naomi wakker maakte vanwege de koeien. Ze blijft vandaag echter ook weer in bed liggen, geen idee waarom. We zien Ivan daarom alleen bij de koeien want ook Stefanie is er vandaag niet bij. Hij pakt alles grondig aan en na lang werken zitten alle taken er weer op. Het resultaat? Intens gelukkige koeien!

Rond 9 uur is Gina de volgende Utopia bewoner die in beweging komt. Ze trekt haar trainingspak aan, vult een grote beker met water en druipt af naar de fitness ruimte. Zij begint de dag perfect met een potje beweging. Om 10 uur 's ochtends zijn er al een stuk meer bewoners wakker waaronder Bas, Benjamin, Nicole en Gabriƫlle.

Cees is natuurlijk ook wakker en zijn dagelijks leven bestaat enkel uit ventileren, ventileren en nog eens ventileren. Bas is degene die alles aan mag horen, bijvoorbeeld over de horeca keuken die weer eens smerig zou zijn. Terwijl Cees de keuken schoonmaakt leest Rolf op zijn gemak de krant. Wel zo fijn, iemand hebben die je keuken schoonmaakt toch?

Ook het kippenhok is het onderwerp van gesprek. Rowena vraagt zich namelijk af waar alle diertjes gaan blijven zodra ze allemaal zijn uitgekomen en groot zijn. Volgens Bas komen ze allemaal in de kas, maar later horen we dat er nog een nieuwe kippenren bij komt naast de kas. Tussendoor komen er ook nog twee bezoekers met ontzettend veel tassen het terrein op lopen. Nicole en Bjorn gaan met het gezelschap op de banken in de woonkamer zitten. Het gaat om een of andere zakelijke afspraak.

In het weiland blijft Ivan druk aan het werk. Het is een grote puinhoop voor de stal vanwege alle modder. Dat gaat hij binnenkort bestraten zodat dit probleem niet meer bestaat. Ook leggen de kippen geen eieren meer en dat zou verschillende oorzaken hebben. Ivan laat de kippen daarom even los lopen in de hoop dat ze weer eieren gaan leggen. De kippen zouden teveel stress kunnen hebben door de geiten die er ook rondlopen.  Ivan vindt dat de kippen worden ondergewaardeerd terwijl de andere dieren als koning worden behandeld. En tot zo ver de hele ochtend in Utopia in een kleine samenvatting! :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.