Iedereen heeft er zin in. ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Iedereen heeft er zin in.

Rowena en bezoek.

Rond kwart voor acht begint ook voor de Utopia bewoners het leven weer. Naomi is vanochtend niet wakker gemaakt door Ivan om de koeien te doen. Ditmaal maakt hij alleen Stefanie wakker en zij loopt ook alleen naar de koeien toe. Naast Stefanie en Ivan zijn er nog meer bewoners vroeg wakker. Bjorn, Gina, Mark en Cees zijn allemaal al in beweging gekomen. Waarschijnlijk deels door het vele gehoest dat we de hele nacht konden horen.

Aan de grote picknicktafel in de loods zitten ook de Bed & breakfast gasten al te wachten op hun ontbijt. Gina komt er gezellig bij zitten met de bips op tafel en de voeten op het zitvlak. Wim zit al vroeg buiten aan een sigaret. Hij is erg ziek en besluit om zijn bed weer in te duiken. Om negen uur zien we ook Naomi al voor de spiegel staan bij de badkamer en Rowena laat zich ook al zien. Hoe is het toch mogelijk dat zoveel bewoners zo vroeg uit bed komen?! Zelfs na een feestje!

Terwijl Gabriëlle zich klaar maakt om te gaan sporten hebben Stefanie en Rowena een kort gesprekje. De nieuwkomer wilt haar familie eerder zien omdat ze bang is dat ze het anders niet red. Ze overweegt dus om haar bezoek vandaag al aan te vragen. Stefanie laat weten wel 100 keer haar 24 uur te hebben aangevraagd en dat ze uiteindelijk toch maar voor bezoek koos. ''Dat heeft mij wel geholpen''.

In de horecakeuken is het inmiddels een gezelligheid van jewelste. De gasten zitten lekker aan het ontbijt en vermaken zich uitstekend samen met Gina, Mark, Bjorn en Cees.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.