''Hij kan geen bullshit lullen nu'' ~ Utopia Gekte

9/24/2015

''Hij kan geen bullshit lullen nu''

De horeca adviseur

Vanmiddag was er een lange streamlock/storing gaande, en dat precies op het moment dat de horeca adviseur langs kwam. We hebben door de streamlock de hele afspraak gemist. Maar gelukkig is Cees wel bij de afspraak aanwezig geweest. Dat betekent namelijk dat we nog een aantal keren te horen krijgen wat er precies gezegd en gedaan is. ''Nou ik ben er even bij geweest bij het advies. Dat hadden we ons kunnen besparen want het was precies zoals ik zei. Als alles gelabeld is is het geen punt. Oh, oh oh. Huurt hij zo'n vent in. Kost ons weer 150 euries. Die meneer van Sense. Die is al geweest maar ik ben er bij geweest. Ik zag hem aankomen en dacht, even er naar toe. En het was precies zoals wij gelezen hadden. Als het maar gelabeld is''. Vertelt Cees aan Bjorn en Bas die achter de laptop in het kantoortje zitten. Bas vindt het jammer dat hij het gemist heeft. Maar Cees is er in ieder geval wel bij gaan staan. ''Het verhaal, als het hier fout gaat zijn we alle vergunningen kwijt, is ook niet waar. Dat is ook gelul. Het heeft niks te maken met Le Luifel of Baas Beach.

Bjorn lacht. Waardoor Cees nog even verder vertelt. ''De handleiding is een advies, maar niet bindend. Het is ook geen probleem als mensen van de samenleving daar koken. Als het maar goed schoongemaakt wordt na afloop''. En volgens Cees gebeurd dat ook wel. ''Waarop hij nog zegt. Die drol. Nou daar ben ik het niet mee eens, zo schoon is het niet hoor. Er kwam dus niks nieuws uit dat hele verhaal. Nou ben ik benieuwd hoe hij dat gaat vertellen, want ik ben er bij geweest'', lacht Cees. ''Hij kan geen bullshit lullen nu'', lacht Bjorn. Cees vertelt dat hij zelfs nog een samenvatting gemaakt heeft aan het einde van de afspraak en dat de man zei dat hij het goed samengevat had. Ook heeft Rolf de hele middag geen reet gedaan. Van Mark zou Cees gehoord hebben dat Rolf ook leerling piloot is geweest, en dat hij aan Idols mee heeft gedaan. ''Ja dat hoorde ik gister'', lacht Bjorn. Rolf zou volgens Cees dus weer allemaal leugens verspreiden en de hele dag niks doen. Op dat moment is Rolf trouwens wel druk bezig. Iets daarvoor zijn namelijk de ramen voor de nieuwe loods deur afgeleverd. En Rolf is samen met Wim de ramen in de nieuwe deur aan het zetten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.