''Het is een tikkende tijdbom''. ~ Utopia Gekte

9/04/2015

''Het is een tikkende tijdbom''.

Cees is wel een dierenvriend.

Bas, Cees en Bjorn praten 's nachts nog eens na over Ivan die weer eens ontplofte vannacht. (Zie video 2 onderaan of lees dit bericht die we vannacht schreven) Met name Bjorn is erg duidelijk in zijn bewoordingen. ''Het is erg jammer en nergerns voor nodig. Het slaat helemaal nergens op. Het is echt een tikkende tijdbom. Het ging héél lang goed, tot nu. Voor het eerst dat hij het zo lang volhoud, met alle respect. Ik heb er respect voor dat hij het zo lang volhoud, maar het is nog steeds een tikende tijdbom. Dat zie je. Als het niet gaat zoals hij wil dan krijg je dit. Precies wat Bas zegt. Ik snap niet dat hij zo lijp wordt, het slaat nergens op''.

''Dan probeert hij mij bang te krijgen en dan ziet hij dat het niet werkt en dan wordt hij nog furieuzer'', laat Bas tussendoor ook weten. De drie heren zijn het er over eens dat de uitbarsting van Ivan nergens op sloeg.Cees biecht op dat het eigenlijk zijn schuld is dat Ivan zo uit zijn plaat ging. Vlak daarvoor had Cees namelijk een gesprek met Ivan waar hij het niet mee eens was. Cees gaat namelijk geld verdienen in Utopia door koffie te verkopen. ''10% van alle koffie die nu verkocht word is voor ome Cees'', legt hij uit. ''Ja nou ja als jij dat wil succes. Ga er voor als jij dat wil. En toen liep hij naar binnen toe. Poef!''

Bjorn geeft nog even een slim advies door het Cees Koffie te noemen in plaats van Utopia Koffie. Op die manier is het namelijk van Cees zelf en niet van heel Utopia. Cees glimlacht en noemt het dan maar Cees Koffie. Het gesprek gaat nog een tijdje door zoals je kan zien in de 6e video onderaan dit bericht. Ook van vele andere gebeurtenissen van gisteren hebben we een video geplaatst. Bijvoorbeeld van Bas die een modellenbureau belt uit naam van Rob. Hij besteld 2 modellen die Bas moeten verleiden tijdens het aankomende galadiner. Veel kijkplezier en een fijne vrijdagmorgen!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.