''Het idee dat ik de grootste fout van mijn leven heb gemaakt'' ~ Utopia Gekte

9/26/2015

''Het idee dat ik de grootste fout van mijn leven heb gemaakt''

Tijd om weer afscheid te nemen

We gaan nog even terug naar deze middag. Door een centraal, en nog meer kleine gebeurtenissen in de loods lopen we inmiddels ietsje achter. We gaan dus nog even terug naar Rolf zijn bezoek. Voordat ze het terrein om ongeveer kwart voor vier weer moesten verlaten is er namelijk nog meer gezegd en gedaan. Tijdens het familie bezoek neemt Rolf volop de tijd om met zijn vriendin te knuffelen. ''Knuffelkont'', laat ze weten. Waarna Rolf zegt dat hij dat ook mist. ''Ja dat mis ik, dat ik niet lekker kan knuffelen met je''. Rolf zijn vriendin vind het verschrikkelijk en echt niks om naar Utopia te komen met alle camera's. Maar voor je vriendje heb je dat natuurlijk over. ''Je komt er hier echt achter hoe gek je op iemand bent, en hoeveel je van iemand houd. En geloof me schat, dat doe ik echt'', laat Rolf weten. ''Dat weet ik, daarom wacht ik op je'', reageert ze terug. En al weer wordt er een streamlock tussendoor gegooid. Voordat Rolf zijn bezoek straks het terrein weer moet gaan verlaten deelt hij ook nog snel wat t-shirts uit die hij zelf gemaakt heeft. Zijn vriendin vertelt dat ze de eerste dagen opbleef en niet ging slapen voor Rolf ging slapen. Soms zat ze dus om drie uur nog op. ''Je moet je niet zo druk maken, ik ben sneller terug dan je denkt'', laat Rolf weten.

Even later is er net een streamlock voorbij als Rolf een interessante uitspraak doet. ''Als ik schijt aan de hele wereld hier heb, bel ik je gewoon op. Dat kan ook mijn laatste actie zijn dan''. En natuurlijk volgt er meteen weer een streamlock. ''Wat is het moeilijkste om hier in Utopia te zijn?'', vraagt iemand van het bezoek zodra we even later weer beeld hebben. ''Jezelf. Vooral omdat je constant aan het zoeken bent'', laat Rolf weten. En dan komt er een keer geen streamlock, maar wel een zendercheck. Rolf mag namelijk niet praten tijdens het roken. Zodra zijn sigaret op is knuffelt hij zijn vriendin nog maar eens een keertje. ''Dit mis ik zo''. Rolf vertelt dat hij laatst over haar droomde, en toen hij wakker werd dacht hij kut waar ben ik. ''Ik heb echt het idee dat ik de grootste fout van mijn leven heb gemaakt om hierheen te gaan'', laat Rolf weten. In Utopia word je zo geconfronteerd met de werkelijkheid, wat je mist en wat je hebt.

Tijdens het bezoek is er ook nog een grappig weetje naar voren gekomen. Zo krijgt de familie van Rolf, op Rolf zijn telefoon berichtjes met vragen zoals ''hoe is het daar''. Terwijl de bewoners geen mobiel mee mogen nemen en Rolf die berichtjes dus nooit kan zien of beantwoorden. Rolf laat weten dat het bezoek hem goed gedaan heeft, maar het is toch echt tijd voor het bezoek om weer te gaan vertrekken. Om half vier als de familie eigenlijk het terrein al weer af had moeten lopen roept Rolf nog snel iedereen bij elkaar voor een groepsfoto. Zodra de familie dus bij het hek aangekomen is is het al weer een kwartier later. ''Je mag best laten zien wie Rolf is. Dan gaan mensen je alleen maar meer waarderen, wees gewoon lekker Rolf en ga eens lol maken'', adviseert één van zijn vrienden. Rolf laat aan zijn vriendin nogmaals weten dat hij eigenlijk helemaal niet meer in Utopia wil zijn. ''Ik wil niet hier zijn. Ik wil bij jou zijn, ik wil naar buiten''. Maar volgens Marjolein moet Rolf in Utopia ook gewoon lol maken. ''En goed eten''. En met dat laatste is Rolf het absoluut zeker weten eens. ''Als ik terug ben schat, dan gaan we het geweldig hebben, echt! Samen, dat beloof ik. Lekkerding hihihi''

Rolf loopt helemaal mee naar het achterste hek voor hij ook echt daadwerkelijk afscheid neemt. ''Hou je taai maat, maak vrienden'', spreekt één van zijn vrienden hem toe. ''Denk na wat je zegt'', laat zijn broer weten. En zijn vader zegt dat Rolf goed op zichzelf moet passen. ''Komt goed pa'', laat Rolf weten. Ook moet Rolf niet vergeten wat ze gezegd hebben. ''Ik hou van je, en ik blijf je trouw. Altijd'', laat Rolf aan zijn vriendin weten als ze het hek door loopt. Daarna volgt er weer een onverklaarbare streamlock. Als we weer beeld hebben loopt Rolf terug naar de loods. ''Lekkerding hoor dat vriendinnetje van je'', laat Rob weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.