Het gala diner begint met problemen. ~ Utopia Gekte

9/05/2015

Het gala diner begint met problemen.

Noten allergie, en geen varkensvlees

De hele dag hebben de bewoners zich druk voorbereid op het gala diner dat deze avond plaats zal gaan vinden. Om 19:08 kwamen de gasten het terrein opgelopen. Cees, Gina, Bas, Wim, Rob, Benjamin en Naomi staan op dat moment allemaal bij de deur om de mensen netjes te begroeten en te verwelkomen. Als alle gasten een plekje hebben gevonden zorgen onder andere Naomi en Bas ervoor dat iedereen iets te drinken krijgt. Rolf, Stefanie en Rob zijn de keuken inmiddels ingedoken om alles wat voorbereid is, nu af te gaan maken. Naomi besluit nog even een allergie rondje te doen. Er zou iemand komen met een gluten allergie, en ze moeten wel weten waar deze dame zit. Wim zit ondertussen vrolijk te kletsen met de mensen van zijn tafeltje. Als één van de gasten er naar vraagt legt Wim uit dat Naomi de afgelopen maand keihard heeft gewerkt om al het geld bij elkaar te krijgen voor dit diner.

Ondertussen wordt in de keuken bekend dat er schijnbaar iemand is met een notenallergie. Dat is erg lastig, want werkelijk overal kunnen noten in zitten. Ook wordt bekend dat er twee mensen zijn die geen varkensvlees mogen. Maar dat is geen probleem want daar kunnen ze biefstuk voor maken. De noten allergie hebben ze niks over gehoord. Alleen over de glutenallergie hebben ze wat gehoord, en daar hebben ze rekening mee gehouden. En nu blijkt dat er dus niemand met een glutenallergie is, maar er zijn dus wel al drie mensen met een noten allergie. Stefanie en Rolf willen duidelijkheid. Ze moeten weten waar ze aan toe zijn, zodat ze er misschien nog iets aan kunnen doen. Naomi besluit Ivan nog een keer langs de tafels te sturen. Als zij nu nog een keer gaat is het raar. ''Ik wist het niet, ik hoor het nu pas'', verdedigt Naomi zichzelf.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.