Het centraal van 22 september 2015. ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Het centraal van 22 september 2015.

De belangrijkste punten.

Het is weer tijd voor een centraal in paradijs Utopia. Bas begint de ronde door een investering te vragen voor een volière. Dit moet zo'n €100,- gaan kosten. Ook laat hij weten dat er inmiddels 20 kwartels uit het ei zijn gekomen.

- Om in het dierenrijk te blijven begint Ivan over de pony. Henk ten Napel komt de pony brengen inclusief gezondheidsverklaring en noem het maar op. Zodra Utopia stopt gaat de pony weer weg. Een beetje gras is volgens Ivan voldoende. Ook zou er geen extra stal bij hoeven te komen. Het gaat om een mishandelde shetlandpony. Ook vertelt Ivan over de hond waar hij naar op zoek is en dat hij de rol van baasje graag op zich neemt. Het is een heel gedoe en er zijn inmiddels al duizend regels gemaakt om de hond rust te kunnen geven. Zo mag hij niet door iedereen worden aangehaald en zeker niet wanneer de hond in de mand ligt.

- Mark laat meteen weten dat hij 2 mini biggetjes heeft aangeschaft. Bas wilt de geitjes laten dekken door een bok, kosten 200 euro.

- De markt. Aanstaande zaterdag is het weer zo ver en er moet nog veel worden voorbereid. Nicole gaat niet tatoeëren op deze markt, aanvragen mogen wel binnenkomen. Ook gaan de Utopianen een klantonderzoek houden onder bezoekers om de tevredenheid en service te kunnen verbeteren.

- Ivan oppert het idee om een basisloon te introduceren in Utopia. Dit betekent dat de winst wordt verdeeld over de 15 bewoners. In principe lijkt niemand tegen te zijn en ze kunnen er altijd mee stoppen als het niet goed werkt.

- Op 15 november komt er een academie in het thema van Borderline. Stefanie zegt deze ziekte te hebben en wil meer bewustzijn creëren. Cees vind dat ze dit onderwerp met respect moeten behandelen.

- Rowena vraagt om een investering van €40,- zodat ze haar eerste tennis clinic kan gaan organiseren met gehuurde spullen.

- Het adviesbureau voor de horeca komt binnenkort langs. Aanstaande donderdag al tussen 15:00 en 16:00, op verzoek van Rolf. Hij ontvangt graag advies met betrekking tot de hygiëne.

- Bjorn maakt reclame voor het bierfestival op 4 oktober.

- Cees wilt ook iets nieuws proberen. Staand vergaderen in plaats van zittend op de banken. Nicole denkt dat het niet kan vanwege de camera's, maar daar schijnt Cees al over te hebben nagedacht.

- Reclame, reclame en nog meer reclame. De evenementen springen je om de oren. Alles is te vinden op de webshop van de bewoners.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.