Heeft Bas ontlasting van zijn kalkoentje gegeten? ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Heeft Bas ontlasting van zijn kalkoentje gegeten?

Bas gaat Rowena aan het werk zetten

We schreven gister over een weddenschap tussen Rowena en Bas. En die weddenschap hield in dat Bas de poep van zijn kalkoentje moet eten, en dat als hij dat doet, dat Rowena dan vandaag de hele dag voor Bas zal zorgen. Hoewel wij het zelf niet gezien hebben, lijkt het erop dat Bas daadwerkelijk de poep van het kalkoentje heeft gegeten. Dit omdat Rowena al de hele dag voor Bas aan het zorgen is. Eerder deze ochtend bracht ze hem al een bakje koffie. En later om tien voor half elf laat Bas weten Rowena aan het werk te gaan zetten. ''Mijn bed moet verschoond worden''. Toch lijkt dat geen haast te hebben. Om half elf zien we Rowena namelijk eerst nog eieren bakken, die ze net bij de stal heeft gehaald. Om kwart voor elf leggen Bas en Rowena aan mede bewoners uit wat het nou eigenlijk inhoud. 1 keer ontbijt, 1 keer lunch, 1 keer avondeten, en tussendoor een snackie. Rowena gaat vandaag de hele dag voor Bas zorgen inclusief één keer zijn haar wassen, en vier keer een hoofdmassage.

Ook komen we op dat moment te weten dat meerdere bewoners zich niet zo lekker voelen. Naomi is weer beter, maar nu voelt Gina zich niet zo lekker, en Rowena is ook ''ziek''. Ze moet de hele tijd hoesten, en heeft pijn in haar keel. Maar ze is wel blij dat Naomi weer beter is. Even later zien we dat het geliefde kalkoentje weer alle aandacht krijgt. In de lounge wordt hij geaaid door Bas en Nicole. Gina, Benjamin en Stefanie zijn op dat moment weer tasjes aan het inpakken voor de vluchtelingen, en Mark is in de horeca keuken aardappels tot friet aan het snijden. Naomi laat binnen weten dat ze vandaag niet weer op bed gaat liggen. Er zijn al een aantal dagen verpest daardoor. Ze had dingen kunnen doen op die dagen, en nu loopt ze weer achter. En hoewel we Rowena eerder ook al met eieren zagen lopen, zien we Rolf om tien voor half één ook weer eieren halen bij de kippen. In het buitenhok ligt een hele plas water bij de deur, het ziet er uit als een rommeltje, en Rolf lijkt de kippen maar irritant te vinden. In het binnen hok jaagt hij de kippen weg omdat ze hun eigen eieren op zouden hebben zitten eten. En buiten moppert hij dat ze vies zijn. ''Vieze smerige kippen zijn jullie''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.