Gina ziet veel Utopianen niksen. ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Gina ziet veel Utopianen niksen.

Maar wel winkelen.

Na bericht 1 en bericht 2 over gisteravond gaan we snel door met bericht 3. Ditmaal komen Utopia bewoners Mark en Gina aan de beurt. Ook zij hebben namelijk interessant gespreksvoer gehad laat op de avond. Gina heeft namelijk 'heel veel' Utopianen zien niksen gisteren. En zodra ze naar binnen ging zag ze één van hen een broodje smeren en toen ze een uur later naar binnen ging zag ze diegene wéér een broodje smeren. Wie dat precies is? Geen idee, want namen wilt ze niet noemen. Als Mark doorvraagt krijgt hij nog steeds geen namen te horen. Wel weet Gina te vertellen dat het om maar liefst 4 bewoners gaat die niksen. ''Je zag het toch meteen? Mensen gingen niet helpen met opbouwen van de markt, maar meteen winkelen'', moppert ze terecht.

Womanizer.

Elders in de loods zijn Bas en Ivan nog altijd in gesprek over de vrouwen. Om problemen te voorkomen adviseert Ivan aan Bas om met vrouwen 'hier' (In Utopia) te klikken. Bijvoorbeeld Rowena of Stefanie. Bas moet lachen en lijkt dit bij voorbaat al geen succes te vinden. ''Eigenlijk heb je misbruik gemaakt van je bekendheid'', laat Ivan weten. Dat is volgens Bas echter niet waar: ''De meisjes kunnen ook misbruik maken van mij''.

Vroeger moest Bas altijd zijn best doen om vrouwen te versieren. Volgens Ivan jaagden er weleens vrouwen op hem, maar waren het allemaal gekken. Hij zag ze allemaal niet zitten. Iemand heeft zelfs Ivans naam ooit in haar arm gesneden. ''En ik ben weleens misbruikt door vrouwen. Manipulerende types'', laat Bas weten.

Nominatieroddels.

Als de nacht is aangebroken zijn het wederom Gina en Mark die de aandacht trekken. Gina heeft namelijk te horen gekregen dat Mark tegen Cees heeft gezegd dat zij hem stemmen gaat geven. Zoals altijd weet Mark zich er weer makkelijk uit te praten en gaat het al snel over andere dingen. Zo vinden ze dat Rolf, Stefanie en Rob alle drie niks doen in Utopia. Gina gaat dan ook niet op Cees stemmen, ondanks dat Mark benadrukt dat hij niks zou verdienen. ''Nicole verdient veel geld, wij verdienen veel geld, maar wie nog meer'', vraagt Mark zichzelf oprecht af.

Mark besluit voor nu om tactisch te gaan stemmen. ''Drie stemmen op Stefanie zodat jij veilig zit. Zij rookt en zuipt alleen maar. Dat je borderline hebt, maar niet weet wat het is. Dat vind ik ook apart. Jij werkt je het snot voor de ogen. En Stefanie maar opblijven, en maar zuipen, en maar ziek zijn. Wat een flapdrol''.

Na een streamlock druipt Mark af naar bed zonder Gina. Zij is nog niet moe en besluit om nog wat muziek te gaan luisteren. Mark is een beetje sipjes want ze had beloofd om samen te gaan slapen. Uiteindelijk ligt iedereen in bed en komt alleen Cees om kwart voor vier nog even uit bed voor een sigaret.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.