Gina wil haar tepel niet op televisie. ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Gina wil haar tepel niet op televisie.

Cees praat met Gabriëlle.

Gisteren bleef Naomi in bed liggen toen Ivan haar wakker maakte om de koeien te doen. En vandaag besluit ze om wel mee te gaan naar de stal om daar vervolgens op de grond te gaan zitten kijken en gapen. Eenmaal klaar moet Naomi even naar de zenderkamer komen en daarna duikt ze haar bed weer in. Ivan volgt dat plan en gaat weer terug het bed in bij Nicole in het cordwood huisje. Genoeg gewerkt voor vandaag? :-)

Niet veel later, zo rond half negen, zien we Cees door de keuken wandelen. Hij is wakker en zet een bakje koffie. Het zal waarschijnlijk lang duren voordat er leven in de loods komt vandaag. Het is een lange nacht geweest, met name voor Rob, Rolf en Stefanie die tot diep in de nacht in het zwembad hebben gezeten. Rond negen uur komt ook Gabriëlle uit bed en zij mag meteen aanhoren wat Cees allemaal al heeft gedaan en wat er nog gedaan moet worden. Ze vroeg er zelf om, maar was er op een gegeven moment weer klaar mee. Ze benadrukt dat Cees niet teveel moet doen en legt uit dat er gisteren gefeest is. ''Ben je klaar. Ben je nu klaar'', vraagt ze nieuwsgierig.''Nog lang niet'', weet Cees te vertellen. Hij gaat stug door met alles poetsen en opruimen en Gabriëlle vind het prima. Toch lief dat ze zich zorgen maakt om Cees en interesse toont in wat hij doet. Cees laat de planning zien die aan de muur hangt en Gabriëlle hoort alles aan. ''De koelkast is vies. Gadverdamme, die is echt goor. En de lades? Iewl!''

Niet veel later praat Gabriëlle met Gina. Zij is nog steeds boos over alles wat er vannacht is gebeurd. Ze legt uit dat Mark haar een kus op haar wang gaf en dat ze friends with benefits zouden zijn. ''Kom op weetje, niet doen. Toen kregen we weer dezelfde discussie en liep Mark weg. De laatste twee keer hebben we ook al dit gezeik gehad en dat verpest een leuke avond. Elke keer over hetzelfde gezeik beginnen. Laat het gewoon rusten. Wie bepaald dat wij misschien beter een relatie kunnen beginnen? Bepaal jij (Stefanie en Rob) dat? Nee'', legt Gina stellig uit. Gabriëlle adviseert om ze een keer apart te nemen en het te vertellen. Ook Mark is wakker en zegt meerdere malen sorry tegen Gina. Zij besluit om een proefweekje bij Naomi te slapen. ''Ik ben klaar met sommige mensen''.

Ook maakt Gina zich druk om haar tepels die vannacht te zien waren omdat haar bikini topje steeds naar beneden ging in het zwembad. Ze vraagt zich af of het word uitgezonden op televisie. ''Geen idee, ik heb nog niks terug gezien'', laat Mark weten. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.