Gina te laat om ontbijt te maken. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Gina te laat om ontbijt te maken.

Cees zorgt wel voor ze.

Of het afgesproken is of niet weten we eerlijk gezegd niet. Maar die kans lijkt ons zeer klein. Als wij terug kijken naar dit bericht van 2 augustus (leestip) weten we eigenlijk al genoeg. Toen smeekte Mark zijn Gina nog om niet boos te worden omdat Cees hun taak deed. Ze spraken af om gewoon nog vroeger op te staan voortaan, maar je kan het al raden... Gina is te laat opgestaan voor haar Bed & Breakfast gasten en kan niet op tijd een ontbijt verzorgen voor ze. Toch is het 'knap' dat ze nog redelijk vroeg uit bed komt vergeleken met haar medebewoners ondanks de lange nacht die ze achter de rug heeft.

Gelukkig is Cees wel vroeg uit bed gekomen na zijn standaard fietsroutine én heeft hij genoeg tijd voor de gasten die er zijn, al is het maar om zijn eigen spreekwoordelijke ei kwijt te kunnen. Mark heeft vanaf 08:45 het ontbijt gemaakt en Cees mocht niet helpen. Mark en Gina zitten bij de gasten tijdens het ontbijt en Cees ook. Met name Gina lijkt niet blij te zijn met het gezelschap van Cees  Ivan die al vroeg achter de laptop zit wordt ook niet uitgenodigd om mee te eten.

Aan tafel vraagt Gina aan Mark of hij nog een roddel heeft. Dit heeft hij niet, maar Cees zegt van wel. Er lag namelijk een kapot ei op tafel en het lijkt om een ei uit de broedmachine van Bas te gaan. Hoe dit precies zit weten wij niet dus we doen er verder maar geen uitspraken over. Verder veroorzaakt Cees een streamlock als hij vertelt over hoe de groep bij elkaar werd geroepen vanwege de vermeende dood van een bekende Utopia fan. Inmiddels is het alweer half 11 en is er nog altijd weinig leven in de loods. Bas zien we gapend in de loods staan en verder is het nog behoorlijk stil.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.