Gina en het gebroken ei van vannacht. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Gina en het gebroken ei van vannacht.

Mysterie opgelost.

Soms ligt het antwoord op een vraag dichterbij dan je denkt. Ditmaal stond het zelfs al op Utopia Gekte zonder dat wij het zelf door hadden. We schreven vanochtend namelijk al over een dronken Gina die in shock was. En daar plaatsten wij twee video's bij, waarvan we alleen de eerste hadden gekeken. In de tweede video blijkt het eierincident te zitten waar wij nog zoveel vragen over hadden. Nou, die vragen zijn inmiddels grotendeels beantwoord, behalve dat we nog niet helemaal zeker weten of het nou om een ei ging voor de broedmachine.

In de onderstaande video (de eerste) is te zien hoe Gina een ei heen en weer schud. Bas had het ei in zijn handen en grapt dat Gina moet ''broederen''. Hij geeft het ei door aan Mark om te voelen en te kijken en hij geeft het vervolgens weer door aan zijn liefje Gina. Ze schud wat heen en weer en vraagt of ze hem kapot zal gooien. Niemand wilt dat, vooral Bas niet, maar voor ze het weet ligt het ei kapot op de grond. ''Neeeeee! Oopsieee daissyyyyyy. Tweeeeee! Jaaaaa! Het was een tweeling! Een tweeling! Sorry, maar hij viel uit mijn handen. Oepsieeee. Oopsiee daissyyyy'', horen we Gina gillen. En het ei ligt tegen die tijd uitgespreid op de tafel. ''Nou, dat is ook wel zielig. Dit is Bert'', vertelt Gina. En een andere gast vertelt dat die nog best uitgebroed kan worden als Gina er op gaat zitten. Dolle pret, een kapot ei en geen tweeling.''Hij viel gewoon en het had gewoon een betekenis dat hij viel'', verklaart Gina.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.