Gezelligheid en veel vaute dingen tijdens de vaute party ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Gezelligheid en veel vaute dingen tijdens de vaute party

Iedereen doet gezellig mee

Vanwege slecht internet zijn we wat later met bloggen over de foute party die de afgelopen avond in Utopia heeft plaats gevonden. Ondanks dat er niet heel veel bezoekers op af zijn gekomen, is het toch wel een geslaagde avond te noemen. Er was namelijk volop gezelligheid, vreugde, en iedereen deed deze avond vrolijk mee. Niet alleen de bewoners waren fout gekleed, maar ook de bezoekers hadden massaal hun meest foute kleding uit de kast getrokken. Er werden flink wat foute nummers gedraaid. De voetjes gingen van de vloer. Er kwamen foute danspasjes voorbij. En hoe fout wil je het hebben. Sommige nummers werden zelfs meerdere keren gedraaid. Deze avond hebben we een kerstliedje voorbij horen komen en de Macarena en de kabouterdans werden ook niet overgeslagen. Zelfs Mark en Gina die op dat moment samen in de Le Luifel stonden deden lekker mee, zoals te zien is op één van de onderstaande gifjes.

Op één van de andere gifjes is te zien dat Cees ook weer vrolijk mee deed. En Rolf was ook regelmatig op het podium te vinden om zijn zang skills te laten horen. Hij was trouwens niet de enige die op het podium heeft gestaan. Ook de andere bewoners klommen een keer het podium op om te playbacken, te dansen, of mee te zingen. Dat je niet kan zingen maakt dan niet meer uit want het is toch een foute party. Onder de bezoekers waren er twee gangmakers die de hele avond de sfeer er goed in hebben gehouden. Naast dat ze erg fout gekleed waren, waren ze ook de hele avond lekker enthousiast en energiek mee aan het dansen en feesten. Eén van de heren zagen we vrijwel aan het eind van de avond samen met Stefanie op het podium zingen en dansen, en even werd er nog vanuit het publiek gejoeld ''zoenen, zoenen, zoenen''. Maar hier gingen de twee niet op in. Al had Stefanie het vast niet zo erg gevonden aangezien ze blijkbaar wel interesse had in de jongen. Als ze even later met zijn moeder staan te praten vangen de dames op dat Danny al een vriendin heeft. Helaas Stefanie, je zal toch nog even verder moeten zoeken. 

Buiten wordt er ook volop gefeest. Bij het rokersbankje zitten een aantal bezoekers, en Utopianen. Er wordt op een gitaar gespeeld, gezongen, en gekletst tot het feestje tot een einde komt en iedereen het terrein weer moet verlaten. Gabriëlle staat op dat moment met één van de gangmakers te basketballen, en de ene bal na de andere bal vliegt door het net heen. Maar aan alle gezelligheid komt helaas weer een eind. Het basketballen wordt onderbroken, want er moet afscheid genomen worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.