Geen patat tijdens het diner? ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Geen patat tijdens het diner?

Rolf VS Mark

Er is wat onenigheid gaande in Utopia. Morgen is het diner voor de mensen met een onzichtbare spierziekte, en meerdere mensen zijn bezig met de eerste voorbereidingen. Als Mark aan de slag wil gaan met aardappels tot friet snijden, gebeurd er iets wat voor spanningen zorgt. Mark zou zijn spullen klaargelegd hebben, en even weg zijn gelopen om de aardappels te pakken. Toen hij terug in de keuken kwam zou Rolf alles wat Mark net klaar gelegd had, weg geruimd hebben. Iets wat bij Mark blijkbaar tot irritatie leidde. Mark zegt daarom geen friet meer te gaan maken. Als Stefanie bij Mark om uitleg gaat vragen wordt duidelijk dat het meer een grap is. Natuurlijk gaat Mark wel patat snijden. Hij kan de gasten niet laten stikken. Stefanie besluit het spelletje nog even mee te spelen en tegen Rolf net te doen alsof Mark nu echt geen friet meer gaat snijden.

Als Stefanie Rolf er mee confronteert, reageert Rolf wat onverschillig. Hij lijkt zich geen zorgen te maken, en als Stefanie vraagt of Rolf dan vannacht friet gaat snijden. Zegt hij dat hij dit echt niet gaat doen. Hij heeft naar eigen zeggen drie keer geprobeerd een gesprek met Mark te voeren, maar Mark negeert hem. Als Stefanie even later met Bas en Rob achter de loods zit begint Bas over een ander onderwerp. Hij heeft een ''model'' geregeld om Rolf zijn relatie uit te testen. Maar Bas voelt zich een beetje schuldig aangezien Rolf gister nog verdrietig was om zijn vriendin. ''Goed dat er maar eentje komt'', vindt Bas. Dan kan Bas altijd nog doen alsof de dame voor hem komt.

Stefanie begint vervolgens weer over het patat gebeuren. Dat er geen patat komt omdat Rolf Mark uit de keuken weg gestuurd zou hebben. Mark gaat wel patat snijden, maar Stefanie speelt het spelletje even mee. ''Laat Rolf maar even voelen dat er geen patat komt''. Volgens Bas irriteert iedereen zich aan hem. En Stefanie besluit nog maar eens uit te leggen wat er gebeurde. Mark had alles klaar gezet om patat te snijden, gaat even weg om aardappels te halen, komt terug en Rolf heeft alles weg geruimd. Toen is er een discussie gekomen. En wilde Mark geen patat meer snijden. Het is een grapje want Mark gaat geen 70 personen zonder laten zitten. Maar ze dachten ''laat Rolf het maar even voelen''. Volgens Stefanie eigent Rolf die hele horeca naar zichzelf toe.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.