Gaby start crowdfundingsactie om naar Bijbelschool te kunnen. ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Gaby start crowdfundingsactie om naar Bijbelschool te kunnen.

Geld gezocht.

Een paar uur geleden liet Gaby Hoepel weer van zich horen op Facebook. Ze is nog maar net uit Utopia en begint nu alweer aan een nieuw spannend avontuur. Ze is namelijk aangenomen bij de Bijbelschool, alleen heeft ze geld nodig om daar mee verder te kunnen gaan. Vandaar is Gaby een 'crowdfundingsactie' gestart via Facebook. Hoeveel geld er nodig is, voor welke Bijbelschool en meer info... Dat missen we helaas... Maar we weten zeker dat er fans zijn die Gaby graag op weg willen helpen, dus bij deze hebben we haar video oproep uitgetikt:

''Hey hallo, familie, vrienden, volgers en kennissen. Dit is Gaby, ex-Utopiaan uit 2015. Zoals jullie weten ben ik al 2,5e week op vrije voeten en is mijn Utopia helaas afgelopen. Maar Utopia gaat voor mij door, want ik ben aangenomen op de Bijbelschool. Dat betekent heel veel voor mij. Helaas wordt deze Bijbelschool niet gefinancierd en ben ik er echt aan aan het trekken om dit bedrag rond te krijgen. Daarom heb ik jullie hulp nodig. Ik zoek sponsors die mij hierin willen steunen. Dit is een droom die ik altijd al voor ogen had om dat werkelijkheid te maken. Misschien kunnen jullie mij er bij helpen om dit te realiseren in mijn leven. Alvast bedankt en jullie gaan zeker wat van mij horen. Sponsor Gaby!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.