''Gaby heeft het er heel moeilijk mee gehad. Weer thuis komen'' ~ Utopia Gekte

9/23/2015

''Gaby heeft het er heel moeilijk mee gehad. Weer thuis komen''

De Utopiaan van het jaar verkiezing

De markt is alweer in aantocht en het is dus weer hoog tijd voor een standhouders borrel. Deze avond om vijf over acht kwamen de standhouders het terrein opgelopen om een drankje te doen, en een gezellig avond te beleven. Maar niet alle bewoners hebben zin in een gezellige avond. Naomi liet eerder vandaag al weten ''bloed sacherijnig'' te zijn. En ook deze avond ziet ze er niet zo happy uit. Wat er precies aan de hand is weten we niet, maar ze zondert zich samen met Gabriëlle af voor een goed gesprek. Het gesprek gaat over van alles en nog wat. Onder andere over het weer thuis komen na het Utopia avontuur, en de Utopiaan van het jaar verkiezing. Naomi laat weten dat Gaby het er heel moeilijk mee gehad heeft, het weer thuis komen. ''Wedden dat ik maar één week thuis ben. Die week er na sta ik weer in de bar''. Naomi is iemand die zin heeft om te knallen. ''Lekker doorgaan''. 

Gabriëlle kan zich er ook niks bij voorstellen. Dat je thuis komt en dat het dan anders is dan normaal. Maar Gabriëlle gaat wel dingen van Utopia missen. Dat je 's ochtends opstaat en dat het dan stil is. In Utopia hoor je namelijk altijd wel iets of iemand. Naomi zegt te balen dat ze door haar Utopia avontuur dingen gemist heeft, zoals de eind musical van haar zusje. Maar volgens Gabriëlle krijg je daar wel ook weer veel dingen voor terug. Gabriëlle zegt eerlijk dat als ze niet naar Utopia was gekomen, dat ze dan ook niet was afgevallen. ''Misschien over tien jaar of zo''. Naomi vertelt dat elke keer als ze haar post verstuurt heeft ze zich een stukje beter voelt.

Ook laat Naomi in het gesprek weten het niet leuk te vinden om steeds te horen ''Rolf gaat naar huis''. Dat vindt ze zielig voor die ''gozer''. Volgens Gabriëlle en Naomi weet hij dat hij de meeste stemmen zal gaan krijgen tijdens de eerst volgende stemming, maar het is natuurlijk niet leuk om dat steeds te horen. Ook naar de Utopiaan van het jaar verkiezing kijkt Naomi niet uit. Vorig jaar won haar ''vriendje'' Giorgio de verkiezing. Maar Naomi heeft helemaal geen zin in dat strijd gevoel. Daar is ze niet van. Ze wil gewoon lekker haar eigen ding doen en trots de poort uit kunnen lopen. Ze vind het veel belangrijker om haar familie trots te maken. En die hebben laten weten dat Naomi voor hun al de Utopiaan van het jaar is. Dat ze hun al trots heeft gemaakt. Naomi is trouwens niet de enige. Ook Gabriëlle vind het vervelend dat er een strijd aan komt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.