Gabriëlle was bang dat ze gepest zou gaan worden ~ Utopia Gekte

9/30/2015

Gabriëlle was bang dat ze gepest zou gaan worden

Bas terug pakken voor zijn grap

We gaan nog maar eens terug naar eerder vandaag. Gabriëlle is eerder vandaag uitgebreid geïnterviewd door Benjamin voor haar eigen Glossy. Tijdens dit interview zijn er natuurlijk weer veel interessante vragen gesteld. Een van die vragen is wat Gabriëlle als eerste gaat doen als ze weer thuis komt. Gabriëlle heeft er al vaak over nagedacht maar gaat dan genieten van het feit dat ze weer thuis is. Ze weet ook al precies wat ze dan allemaal gaat doen. Ze laat weten dat ze echt uit kijkt naar die dag. Al vind ze het best vreemd om dat te zeggen, ze is nog gewoon in Utopia en om dan al bezig te zijn met thuis zijn is niet zo handig. Gabriëlle laat ook weten dat toen ze Utopia in ging ze bang was dat ze gepest zou worden vanwege haar gewicht. Maar ze werd juist gesteund door iedereen. Ook had ze van tevoren nooit gedacht dat Utopia zo heftig zou gaan zijn. Zo vind ze Utopia heel mooi, maar tegelijkertijd ook heel zwaar.

Ook Gina en Nicole hebben vandaag een interessant gesprek gehad. Bas schijnt vannacht(?) een grap uit te hebben gehaald door een pop in de toilet te zetten. Nicole heeft Bas daarvoor al terug gepakt door de pop en Bas helemaal onder te spuiten met luchtverfrisser. Toch is dat voor Nicole nog niet genoeg. Ze wil hem gigantisch terug gaan pakken. Gina ziet dat ook wel zitten. Ze moeten sowieso weer wat vaker een grap uithalen. Dan komt er tenminste weer wat leven in Utopia. De dames bedenken allerlei plannetjes. Zo zouden ze Patricia Paay kunnen vragen om Bas een boze mail te sturen met de mededeling dat ze door hun kus herpes heeft opgelopen aan haar lip. Gina komt met een ander idee. Bas een mailtje sturen uit naam van één van zijn vriendinnen en dan doen alsof ze zwanger is. Maar dat zou best wel raar zijn aangezien Bas voor zover wij weten nooit all the way is gegaan met een dame in Utopia. Nicole heeft nog veel meer ideeën. Zo kunnen ze doen alsof de dierenbescherming de kwartels op komt halen omdat ze in een te klein hokje zitten. Dan kunnen ze bijvoorbeeld zeggen dat de dier liefhebbende kijkers hebben geklaagd. Of een wat grotere grap. Baas beach 's nachts verplaatsen en kijken hoe lang het duurt voordat Bas het doorheeft.

Voor de rest is er deze middag rustig aan gedaan. Rowena, Bjorn en Gabriëlle zagen we lange tijd samen voor het Cordwood huisje van de zon genieten. Ook het kalkoentje wat geen kalkoentje meer is maar langzamerhand omtovert in een kalkoen zien we de aandacht weer opzoeken en lekker naast Rowena op het kussen liggen. Andere bewoners waren deze middag aan het klussen. Zo zagen we Bas en Ivan aan het werk bij de kas. Daar zijn ze voor zover wij weten een ruimte aan vast aan het bouwen voor de kippen en vogels. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.