Gabriëlle trotseert haar angst en helpt bij de koeien ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Gabriëlle trotseert haar angst en helpt bij de koeien

Gabriëlle steunt Naomi

Gabriëlle is altijd al erg bang geweest voor de koeien. Als ze naar de gym moet, of door de wei voor iets anders, is ze altijd op haar hoede en maakt ze zich zorgen of de koe niet bij haar kan komen. Één keer eerder is Gabriëlle mee naar de koeien geweest, maar dat was geen groot succes. Binnen no time was ze weer uit de stal gerend. Maar nu Naomi in tranen is omdat ze Giorgio mist, besluit Gabriëlle haar nieuwe vriendinnetje te steunen en samen met haar naar de koeien te gaan om deze te verzorgen. Zolang de koe vast zit wil ze wel mee helpen. Ze gaat een beetje vegen. En even later probeert ze zelfs de koe te voeren. Met een grote afstand en haar arm volledig uitgestrekt laat ze de koe het voer uit het bakje eten. ''Ik kan niet, zijn tong is echt groot. Niet aan likken, niet aan mijn vinger alsjeblieft. Is er geen handschoen, nee serieus'', lacht Gabriëlle. Uiteindelijk laat Naomi weten dat Gabriëlle het gewoon neer kan gooien.

''Zoveel eten krijgen ze! Maar het is ook een groot beest'', roept Gabriëlle. Uiteindelijk mag ze ook de kruiwagens legen. Dat is op veilige afstand van de koeien. ''Echt dit is zo grappig dat je de koeien gewoon doet, ik vind het fantastisch'', roept Naomi lachend. Ook de kippen worden nog gevoerd door Gabriëlle, die beestjes vindt ze minder eng. Maar als ze de stal weer uit loopt, loopt ze met haar laarzen door de poep. ''Iell, iell poep'', horen we haar roepen. ''Waar heb ik me toch voor opgegeven. Ik ga niet verder dan een koe. Dit lijkt wel drijfzand, hoe werkt dit?'', vraagt Gabriëlle als ze in de modder staat voor het waterbakje van de koe. Na afloop laat Naomi weten dat ze het echt lief vind dat Gabriëlle mee gegaan is. ''Graag gedaan meid'', laat Gabriëlle weten.

En deze avond is er nog meer goed nieuws. Om 21:23 kwam er een gigantische poster voor het kickboksgala de loods binnen. Bjorn bekijkt hem vol trots, en ook de anderen worden er bij geroepen. Ivan is op dat moment met Gabriëlle op de vide aan het praten over het hondje dat ze willen gaan kopen. Gabriëlle is er op de een of andere manier achtergekomen en is er van geschrokken. Gabriëlle is namelijk bang voor honden. Ivan laat weten dat het nog helemaal niet rond is en dat als er een hondje komt dat het dan een kleintje is. En Gabriëlle mag mee uitkiezen. Als Ivan beneden aan komt en de poster bekijkt is hij ook enthousiast. ''Wat ben je ineens klein hé op die poster'', grapt Bas. ''Gast kijk naar jezelf, je past twee keer in mij'', reageert Ivan terug. ''Check mijn buik vriend, ik weet niet'', laat Bas weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.