Gabriëlle heeft een breekmomentje. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Gabriëlle heeft een breekmomentje.

Wat als Utopia door gaat?

Paniek bij Utopia Gekte! Op beide streams zijn interessante gesprekken te volgen, tegelijkertijd. Een onmogelijke taak dus. Op de ene stream zijn onder andere Nicole, Ivan en Naomi in gesprek over een eventuele verlenging van Utopia. De bewoners hebben nog altijd niet officieel (op de livestreams) te horen gekregen dat Utopia nog een jaar door gaat. Ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is het besef dat het anders moet. Naomi ziet het niet zitten om nog een heel jaar zo door te modderen. Daar is Ivan het niet mee eens, want voor hem voelt het niet alsof hij heeft door zitten modderen dit jaar. Dat het anders moet en kan weet hij wel, maar het is niet hun zaak dat mensen blijven kijken of niet. Daar moet 'achter' zich maar druk om maken. Voor Nicole voelt het leven in Utopia een beetje als de sims, een spelletje met opdrachten. Naomi weet precies wat ze bedoelt en ervaart het net zo. Ook in de keuken wordt er gepraat over een verlenging. ''Natuurlijk gaat het door, dat voel ik al'', laat Mark weten aan Bas.

Op de andere stream is Gabriëlle al een tijdje verdrietig en ze veegt wat tranen uit haar ogen. Ook Gabriëlle heeft de laatste tijd wat minder plezier in Utopia. Ze laat weten dat ze meer aan zichzelf moet denken en meer voor zichzelf moet gaan doen. Rob luistert naar wat ze zegt en hij heeft ook nieuwe doelen nodig. Hij wilt iets moois gaan bouwen, maar wat precies is nog niet bekend. Rob vind Utopia nog net geen sleur, hij weet niet wat hij er nog doet.

De hele groep praat opeens over een eventuele verlenging van Utopia en hoe dat moet gaan lopen. Persoonlijke verrijking is wat Nicole betreft een van de belangrijkste dingen. Iedereen heeft het over dingen die moeten veranderen in Utopia of wat ze nog willen bereiken. Waarom houdt iedereen zich opeens bezig met Utopia 2016?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.