Gaat Cees zijn 24 uur aanvragen? ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Gaat Cees zijn 24 uur aanvragen?

Cees trekt de k*t opmerkingen heel slecht

Rond half één zien we Cees gespannen in de lounge achter de loods zitten. Naomi is op dat moment de loods aan het dweilen, want als straks haar familie op bezoek komt moet alles wel netjes zijn in de loods. Cees veegt even later wat tranen van zijn wangen en het is duidelijk te zien dat hij ergens mee zit. Als Gabriëlle of Bas hem er naar vraagt laat Cees weten nog te zitten met wat er gisteravond is gebeurd, en dan die k*t opmerking van vanochtend weer. Cees trekt dat slecht. Opmerkingen van onder andere Rolf en Bjorn. ''En dat gaat allemaal zogenaamd onder de kop van een grapje. Het valt gewoon verkeerd weet je wel'', laat Cees weten. Als iemand langs loopt (Rob?) kan Cees het niet laten om diegene Here Jezus te noemen. Vervolgens gaat hij weer verder met vertellen wat er aan de hand is. ''Er zijn er die doen geen ene reet. Ik trek dat zo slecht'''. Cees was in staat om op de knop te drukken en zijn 24 uur aan te vragen.

Hij heeft het niet gedaan uiteindelijk, maar heeft er wel even gezeten. Bas denkt dat er mensen zijn die Cees als emotieloze en norse man zien. En Cees geeft aan dat hij ook niet zo goed geslapen heeft. Hij was te laat wakker. Hij had met de camping gasten negen uur afgesproken. En Cees werd vervolgens pas om kwart over negen wakker. Om vijf over één komt Rob aan lopen. Hij wil straks graag even met Cees praten. Cees vind dat goed maar gaat eerst even wat anders doen. In de lounge komen we er achter dat Bas nog steeds blij is dat hij voor Didi gekozen heeft. En even later neemt hij samen met Bjorn weer een kijkje bij de kuikentjes. Bas laat weten bang te zijn dat er eentje dood gaat. Om vijf voor half twee zien we Naomi, Wim en Gabriëlle alvast bij de poort zitten. Daar zitten ze te wachten op het familie bezoek van Naomi. Die kunnen namelijk elk moment de poort door komen lopen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.