Gaat Bas de slaaf van Ivan worden? ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Gaat Bas de slaaf van Ivan worden?

Dieren in overvloed.

Na een lange tijd van afwezigheid is Utopia Gekte weer bij je terug. Zoals altijd beginnen we met wat er gisteravond en vannacht nog is gebeurd. Allereerst gaan we het nogmaals over de dieren hebben. Er komt een paardje, er komen twee varkens en er komt een hond. Dat laatste ziet GabriĆ«lle totaal niet zitten, maar ze beseft dat ze niks te zeggen heeft. In een gesprek met Nicole wordt dat maar al te goed duidelijk. Die hond komt er en niemand die er iets tegenin kan brengen. 

Nicole is van Bas?

Een ander dingetje gebeurde tussen Ivan en Bas. Laatstgenoemde had een ietwat apart voorstel bedacht. Als Bas het kickboksgala verliest wilt hij een week lang de slaaf van Ivan zijn. En als hij wint dan is Nicole een week lang van Bas. ''Als ik win is Nicole van mij''. Ivan lijkt er niet mee akkoord te gaan omdat hij zijn liefje niet graag gebruikt in de vorm van een weddenschap.Over Nicole gesproken: ''Ik mag ook wel eens een dagje moe zijn en morgen doe ik geen f*ck'', zo liet ze weten.

Nicole met babystemmetje:

''Ik ga slapen en misschien overleef ik het niet vannacht. Ik slaap al 2 nachten niet zo best. Wil je nog een sigaretje roken met mij voor het geval ik overlijd vannacht'', aldus Nicole met een babystemmetje. Volgens Ivan en Bas ziet ze er heel moe uit. Na het sigaretje gaat ze dus naar bed om morgen lekker lang uit te slapen en de hele dag niks te doen. Op de andere stream is een gesprek tussen Wim en Naomi te volgen. Naomi had vroeger een leraar, ene meneer Beer, en die was om te huilen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.