Gaat Bas de poep van zijn kalkoentje eten? ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Gaat Bas de poep van zijn kalkoentje eten?

Een weddenschap en een ruzie

Deze middag en avond zijn er nog een aantal dingen gebeurd, zoals een weddenschap tussen Rowena en Bas, en een ruzie tussen Stefanie en Gabriëlle. Laten we beginnen bij de weddenschap. Als Bas de poep van zijn kalkoentje op eet, zal Rowena hem morgen de hele dag verzorgen. Samen stellen ze een contract op, want er moet natuurlijk geen onduidelijkheid ontstaan. Bas wil dat Rowena hem de hele dag verzorgt. ''Je moet eten en drinken halen, en mijn haar verzorgen''. Ook een hoofdmassage mag niet ontbreken. En dan niet één. Maar vier hoofdmassages verspreid over de dag, en elke hoofdmassage zal vijf minuten duren. Maar volgens Rowena zijn er wel grenzen, al zegt Bas heus niet onaardig tegen haar te gaan doen. Bas vraagt of ze hem wil harsen op een intiem plekje. ''Nooit, nee echt niet. Geen vreemde piemels voor mij'', laat Rowena weten. Wel mag ze zijn bed verschonen. Beide bewoners ondertekenen het contract. Nu is het nog afwachten of Bas ook daadwerkelijk de poep van zijn kalkoentje gaat eten. Of gaat dat toch net iets te ver.

Ook is er vandaag nog een ''ruzie'' geweest  tijdens het avondeten. Stefanie gooide wat lege flessen in de rondte, en één van die flessen kwam tegen Gabriëlle aan. Iets waar Gabriëlle niet vrolijk van wordt. ''Ik waarschuw je, beter houd je er mee op!''. Stefanie laat weten dat Gabriëlle ook altijd met van alles gooit. ''Maar flessen vind ik niet grappig, en ik heb je gewaarschuwd'', laat Gabriëlle weten. Rowena lijkt het juist wel leuk te vinden. ''Bitchfight'', zegt ze met een lach op haar gezicht. Niet veel later neemt Stefanie boven op de vide een kijkje bij Gabriëlle, maar ze krijgt geen reactie. ''O je praat niet meer tegen me? Door jou heb ik een blauwe arm'', laat Stefanie weten. Maar Gabriëlle denkt er anders over. Volgens haar is het Stefanie's eigen schuld. ''Jouw arm is niet mijn probleem''. Als Stefanie een fles gooit kan ze hem terug verwachten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.