Gaan Gabriëlle en Bjorn blijven in 2016? ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Gaan Gabriëlle en Bjorn blijven in 2016?

Bas doet een oproep

We schreven eerder al over Bas die wil gaan speed daten. Maar nadat ze een bericht op de Courant gezet hadden waren ze er nog niet klaar mee. Bas moet namelijk een eigen oproep inspreken. Samen met Bas lopen Benjamin en Bjorn naar het bed om daar een filmpje op te nemen. Uiteindelijk besluiten ze dat dat niet de juiste plek is om de oproep te doen. Daarom gaan ze naar de schommelbank om daar de oproep in te spreken. Het duurt even voor ze het filmpje opgenomen hebben aangezien Bas niet weet wat hij moet zeggen. En als Benjamin of Bjorn het voor zegt vergeet Bas zijn tekst. Na een paar probeersels is het dan eindelijk gelukt. De mannen zijn tevreden met het resultaat, en er klinkt dus luid gegil en gejoel. Bas grapt dat het filmpje nu meteen viraal gaat.

Even later hebben Bjorn en Gabriëlle een gesprek op de vide. Wat als Utopia doorgaat. Bjorn lijkt er zeker van te zijn dat als Utopia doorgaat, dat hij dan niet gaat blijven. Er moet wel iets heel geks gebeuren wil Bjorn blijven in 2016.  Gabriëlle lijkt nog te twijfelen. Maar als ze kan blijven dan ''hell yeah''. Bjorn lijkt dan opeens toch weer een beetje terug te krabbelen. Mocht er namelijk iets heel erg veranderen aan het programma, dan blijft Bjorn misschien wel nog in 2016. Stel ze gaan door, maar vertrekken daarvoor naar het buitenland. Als er zoiets veranderd dan blijft hij misschien wel. Maar een jaar is best wel lang voor hem. Hij had überhaupt nooit verwacht hier acht maanden te zitten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.