Favoriete Utopia bewoner: De uitslag! ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Favoriete Utopia bewoner: De uitslag!

Bas nog altijd ruim bovenaan.

Alle dubbele stemmen zijn er weer uit gefilterd en dat zorgt voor een definitieve uitslag van de poll. Wie o wie zou deze keer bovenaan staan en daarmee de meest favoriete Utopia bewoner zijn? Zo spannend is het niet, want ook deze week komt er niemand in de buurt van Bas. Hij heeft deze week meer dan 50% van de stemmen weten te bemachtigen en is veruit de meest favoriete Utopia bewoner van dit moment.

De top 5 ziet er verder als volgt uit: Ivan, Gabriƫlle, Cees en Bjorn. Vergeleken met de uitslag van 2 weken geleden is Ivan drie plekken gestegen. Gabriƫlle is een plekje gezakt, Cees een plek gestegen en Bjorn zakt 2 plaatsen. Degene met het minste aantal stemmen is Stefanie. Zij kreeg er slechts 9 van de 2504. De complete uitslag is te bekijken door op de onderstaande afbeelding te klikken:
Antwoord binnen 5 seconden wie jouw favoriete Utopia bewoner is.

Posted by Utopia Fans Nederland on maandag 24 augustus 20150 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.