Familiebezoek voor Stefanie. ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Familiebezoek voor Stefanie.

Welkom in Utopia!

Sinds dat Stefanie wakker is was ze al in een goede bui en dat is nu alleen maar nog beter geworden. Haar familie wandelt zojuist door de poort, samen met de herdershond waar Gabriƫlle zo bang voor is. We zien al snel dat het een lief hyper beest is aangezien hij uit het niets op de picknicktafel springt en rondjes begint te draaien. Die hond heeft enthousiasme waar veel Utopianen nog wat van kunnen leren. :-)

Zoals altijd geeft iedereen iedereen een hand en een kus en een knuffel voordat ze allemaal gaan zitten. Er kan gekozen worden uit koffie, cappuccino en ga zo nog maar even door. Eenmaal aan tafel krijgt Stefanie leuke cadeautjes van haar familie waaronder een stapeltje kleding. Het voorstellen gaat ondertussen nog een tijdje door als steeds meer bewoners langskomen om zich voor te stellen. Wie er precies allemaal op bezoek zijn weten we niet. We denken in ieder geval de moeder van Stefanie, haar broertje(?), de hond en haar vader? En nog twee andere dames wat vriendinnen, zussen of tantes zouden kunnen zijn. We hebben geen flauw idee eerlijk gezegd, ze zien er in ieder geval allemaal even vrolijk uit nu ze Stefanie weer zien.

Vooralsnog is er weinig bijzonders te horen in de gesprekken. Het is vooral een fijn weerzien en ze hebben nog 3 uur de tijd om van alles en nog wat te bespreken. Voor nu houden we het dus maar bij een heleboel foto's:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.