Familie bezoek voor Wim ~ Utopia Gekte

9/11/2015

Familie bezoek voor Wim

''Wat vreselijk enig''

We schreven eerder al dat Wim samen met Gabriëlle en Naomi al tijdig bij de poort zat te wachten op zijn bezoek. Lang heeft hij niet hoeven wachten want om zes over half drie, na een streamlock is opeens zijn familie op het terrein. Het begin hebben we dus helaas gemist vanwege een streamlock, maar we zijn er nog op tijd bij om de rest mee te krijgen. Omdat ook Floor van Yes we care net vertrokken is staan vele bewoners bij de poort. Wim knuffelt met zijn familie, en de familie wordt ook door zijn mede bewoners begroet. ''Ik wou helemaal niet huilen'', horen we iemand van de familie zeggen. ''Wat vreselijk enig, wat een ontvangst comité hé'', roept Wim enthousiast. ''Ik stond alleen vorige week. Wat een verschil'', laat Cees weten. Mark staat niet bij de poort. Hij is druk bezig met frietjes voorbakken in Le Luifel.

''Ben je kleiner geworden?'', vraagt Wim aan zijn moeder(?) ''Zou je zeggen? Ronder misschien'', grapt de dame. Wim laat weten het fijn te vinden dat ze er weer even zijn. Ondertussen scheuren wat andere bewoners voorbij in de auto waarmee de familie het terrein opgekomen is. Ook is er een hondje met het familie bezoek meegekomen. Wim laat de meubels zien die hij gemaakt heeft, en er wordt al snel gelachen. Benjamin gaat drinken regelen voor de familie, terwijl Wim ondertussen al wat cadeaus in zijn handen gedrukt krijgt. Ook is er weer taart meegenomen, en Ivan komt niet veel later ook vragen of de familie wat te drinken wil, maar Benjamin was hem dus al voor. Niet alleen Wim krijgt trouwens cadeautjes zoals slippers, sokken, een jas(?), schoenen en een door Evelien(?) zelfgemaakt fotolijstje. Ook voor Gabriëlle heeft de familie wat meegenomen. ''Echt dankjewel. Dit soort dingen waardeer ik het meest omdat ik echt van schrijven hou. Dankjewel'', laat Gabriëlle enthousiast weten. Ze heeft blijkbaar schriftjes gekregen om in te schrijven.

Niet iedereen is trouwens bij het bezoek aanwezig. Bas zit bij zijn eendjes te knuffelen. En Nicole en Ivan zien we inmiddels binnen achter de laptop zitten. Buiten is het ondertussen erg gezellig. De familie heeft ook foto's voor Wim meegenomen. En ook de manier van praten van Wim komt ter sprake. Wim is namelijk iets anders gaan praten, andere woorden gaan gebruiken. Gabriëlle zegt sorry. Ze kan er niks aan doen dat iedereen haar woorden overneemt. Gelukkig vind de familie het helemaal niet erg. Om kwart over drie wordt de taart uitgedeeld, en niet veel later krijgt de familie van Wim een rondleiding over het terrein. Ondertussen zijn ook de boodschappen weer afgeleverd, waar Mark blijkbaar minder blij mee is. Er is weer voor heel veel geld aan boodschappen afgeleverd en volgens Mark staan ze nu weer onder de 10.000. Nicole vindt het niet zo leuk dat Mark meteen zo overdreven reageert. Zij kan er niks aan doen, want veel mensen hebben nog individueel extra dingen zitten bestellen. En ook zitten er veel boodschappen voor de barbecue van vanavond bij. Daar moet hij wel even rekening mee houden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.