Familie bezoek voor Naomi ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Familie bezoek voor Naomi

Naomi wil haar bed mee naar huis

Om vijf voor half twee zagen we Naomi samen met Gabriëlle en Wim al wachten bij de poort. Lang hoefden ze niet te wachten want om zeven over half twee kwamen Naomi's familie en een vriend van haar het terrein al opgelopen. Zodra Naomi ze hoort rent ze er op af, en vliegt ze haar familie om de nek. Al snel begint ze te huilen. ''Ik heb jullie gewoon heel erg gemist''. Naomi vind het ook heel raar om haar familie weer te zien. Naomi's zusje Indy laat trots weten dat haar beugel er uit is. En ook de hond krijgt alle aandacht van Naomi. ''Herken je me nog?'', vraagt ze aan het beestje. ''Wat ben je afgevallen zeg, en je benen'', laat Naomi aan iemand van haar bezoek weten terwijl ze naar de loods lopen. Naomi vertelt dat ze Giorgio's brief niet helemaal gehad heeft bij de post. Maar volgens de familie gaat alles goed met hem. Vanochtend hadden ze hem nog aan de telefoon en Giorgio heeft het gewoon heel druk. ''Hoe vind je de kamer? Leuk hé!'', vraagt Naomi als ze in de loods aankomen.

Naomi's vader zegt te gaan kijken of Naomi goed kan verven. Dan kan ze thuis namelijk ook verven. ''Ga je mijn kamer ook verven dan?'', vraagt haar zus. Maar Naomi is met hele andere dingen bezig. Ze vraagt of haar bed mee naar huis mag. ''Dan maak ik hem wit met white wash en kan die in mijn kamer''. Haar zus ziet dat wel zitten. ''Dan neem ik de jouwe''. Naomi zou het super vinden. Ook heeft ze haar kist alvast ingepakt met allemaal spullen. Dan kan haar familie straks alvast het een en ander mee naar huis nemen. Naomi neemt haar familie mee naar de tafel. Haar familie heeft trouwens een puppy mee genomen naar de loods. Ze hebben al een tijdje een nieuw baby hondje maar hadden er expres nog niks over gezegd. En hebben de puppy nu dus als verrassing meegenomen.

Naomi's vader is jarig geweest en Naomi heeft dus ook een cadeautje voor hem. Ze is blij dat het op tijd binnen was en geeft het aan haar vader. Het is een armbandje. ''Top, echt super'', laat haar vader weten, en bedankt haar met een kus. Ook heeft Naomi samen met Nicole een taart voor hem gebakken. Er word nog een keer voor Naomi's vader gezongen, en ook zijn er kaarsjes op de taart gezet, die hij in één keer uit mag blazen. Naast deze taart heeft de familie ook taart meegenomen met een foto er op. De foto kunnen ze niet op eten, maar er is dus genoeg taart aanwezig voor alle Utopianen en het bezoek.


Een vriend van Naomi, en haar jongste zusje
Naomi's vader en moeder

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.