Eten bij Rolf, maar niks te maken willen hebben met Cees ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Eten bij Rolf, maar niks te maken willen hebben met Cees

Misschien een puntje voor in het centraal

Om kwart voor vier zien we Rolf al bellend over het Utopia terrein rondlopen. Hij heeft contact opgenomen met iemand die graag bij Diner at Rosti wil komen eten. De dame heeft zeker interesse in een diner, maar laat wel weten niks met Cees te maken te willen hebben. Ze vertelt dat Cees in zijn neus staat te peuteren, het op eet. En dat ze de vorige keer toen Rolf eters had ook zag dat Cees achter zijn rug om in het eten zat met zijn vingers. De dame adviseert Rolf dat het misschien zelfs wel een puntje is voor tijdens het centraal, want buiten ontploft het laat de vrouw weten. Rolf lijkt alleen meer geïnteresseerd te zijn in wat de dame wil qua diner. Wat had ze in gedachten. De dame laat weten dat ze wel een luxe drie gangen menu wil. ''Echt luxe''. Rolf vraagt wat haar budget is, maar dat maakt niet uit volgens de dame. ''Kijk maar, is niet aan de orde''. De dame wil alleen geen vis.

En dat was net het volgende punt waar Rolf over wilde beginnen. ''Zijn er allergieën. Dingen die jullie niet lusten?'', vraagt hij. Maar verder zijn er geen allergieën. De dame wil er wel een leuk wijntje bij, en een fles bubbels bij binnenkomst. ''Champagne ontvangst''. Rolf zal er voor zorgen dat de tafel mooi gedekt is, en dat er een fles koud staat. Rolf gaat de vrouw ook nog een mailtje sturen met een voorstel menu. ''Kan het ook om een uur of zeven'', vraagt de dame. Volgens Rolf is dat geen probleem. Rolf beloofd nog te gaan mailen of negen oktober een definitieve ja of nee is. Of het kan die dag, maar volgens Rolf zal dat vast geen probleem zijn. De dame zou ook nog gebruik kunnen maken een special diner. Daar zit een champagne ontvangst bij in.

Even loopt onze stream vast, maar dan horen we de dame zeggen dat ze het ook wel wil mailen als Rolf het voor de groep zwart op wit wil hebben. Waarschijnlijk heeft ze het weer over Cees. Rolf zegt dat dat niet hoeft. ''Dat doe ik voor jou'', vult ze aan. Rolf spreekt af dat hij haar nog even een mail gaat sturen met een definitieve go of no go voor de negende. De dame wacht zijn mailtje af.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.