Er komen geen nieuwe bewoners meer. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Er komen geen nieuwe bewoners meer.

De grote finale.

Het is al een hele tijd geleden dat de 15e inwoner van Utopia spoorloos is verdwenen. Een terugkeer lijkt niet voor de hand te liggen, dus moet er worden gezocht naar een vervanger. Een zoektocht die niet zo makkelijk is als je denkt, want zijn er nog wel mensen die Utopia in willen als heuse Utopiaan? Het antwoord daarop is natuurlijk nee, vandaar ook dat we al zolang wachten op een 15e inwoner. Niemand met gezond verstand haalt het nog in zijn hoofd om die vieze loods binnen te stappen, want hoeveel Cees ook poetst... De muren plakken nog erger dan 1 seconde lijm en de toiletten zijn nog smeriger dan de koeienstal die nooit goed wordt uitgemest. En dan hebben we het nog niet eens over de enkel op geld gerichte weg die ze zijn ingeslagen. Van een ideale samenleving valt nog niet echt te spreken en hoop op verbetering is langzaamaan al weg gebrokkeld.

Vandaar dat wij uit de meest betrouwbare bron die je je maar kan voorstellen heftig nieuws hebben vernomen! We weten allemaal dat Utopia door gaat in 2016, dat heeft de zenderbaas al laten doorschemeren. Maar wat wij nog niet weten is het geheime plannetje... Spannend! Zoals je weet zijn er nog 14 bewoners over. En dat betekent dat wanneer er nog 2 bewoners afvallen dit jaar, er nog precies 12 over blijven. Drie keer raden waarom er 12 bewoners over moeten blijven voor het nieuwe jaar? Precies! 12 maanden, 12 bewoners. Als er elke maand één bewoner afvalt komt er in december 2016 een winnaar van Utopia uit de bus. Middels een knallende liveshow op locatie natuurlijk. En de hele wereld om Utopia heen mag gretig stemmen op wie van de twee overblijvers Utopia moet winnen. En zo komt het bouwen aan een ideale samenleving tot een einde. :-(

*Let op, dit artikel is niet serieus te nemen. Het is allemaal een verzinsel uit mijn levendige fantasie. Een fantasie die voort is gekomen uit het wachten op de 15e inwoner van Utopia. Toch zou het een mogelijkheid kunnen zijn dat dit gaat gebeuren. Wat denk jij? Ben ik dronken op de vroege dinsdagmorgen of heb ik geheime documenten van Talpa doorgespit en klopt het wat ik zeg?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.