Er is post bezorgd voor Nicole! ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Er is post bezorgd voor Nicole!

Brieven en kaarten.

Met veel gelach leest Nicole deze ochtend haar post door. Zo te zien is de post die ze heeft ontvangen dus allemaal grappig en positief. Beter kan je een dag in Utopia niet beginnen! Ze leest haar post op haar gemak door buiten op de banken achter de loods. Wim en Ivan zijn er bij om haar gezelschap te houden en mee te genieten.

Ze heeft een flink pak met brieven, kaarten en foto's ontvangen. Na alles vluchtig te hebben doorgelezen steekt ze een sigaret aan en legt ze haar post even weg voor nu. In plaats van de post leest ze de krant maar door. We hebben daarom verder weinig te melden over de inhoud van haar post.

Buiten dit drietal om is Cees dus ook wakker zoals we eerder al schreven. Hij heeft op zijn gemak een poedertje weg gedronken voor zijn ontlasting. Ivan vroeg hem deze ochtend wat het precies is wat hij drinkt. De uitleg die volgde had niemand verwacht. Het is een poedertje om zijn ontlasting wat zachter te maken. Hij kan blijkbaar heel moeilijk naar het toilet en zonder dat poedertje wordt het heel erg hard en kan hij niet meer naar de wc.

Zodra de regie van camera wisselt zien we dat er nog meer mensen wakker zijn om 09:27. Benjamin zit namelijk achter de laptop te tikken en Rolf zit naast hem. Bijna 50% van Utopia is inmiddels wakker. We wachten nog even op de rest en dan kan er weer een dag vol productiviteit van start gaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.