Een toevoeging aan het laatste obstakel ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Een toevoeging aan het laatste obstakel

Utopia merchandise maken

Deze middag is er niet zo veel meer gebeurd in Utopia waar we uitgebreid over konden schrijven. Een deel van de bewoners is al de hele middag bezig met het maken van persoonlijke merchandise. Hierbij gebruiken ze de plotter. We zien ze vooral bezig met glazen. Op elk glas komt het Utopia logo. Ook zagen we iemand een groepsfoto van de bewoners op een tas printen. Naast de Utopia glazen, komen er dus misschien ook wel Utopia tassen. Niet iedereen is de hele middag hiermee bezig geweest. Ivan, Rolf, Benjamin en Bas zagen we rond drie uur de trampoline verplaatsen naar het laatste obstakel van de obstakel run. Dat is het hoogste obstakel en daar moet je op komen door middel van het beklimmen van een touw. Als je er dan eenmaal op staat moet je er ook weer vanaf. En dat doe je ook met behulp van een touw. Maar nu hebben de mannen het iets ''makkelijker'' gemaakt. Ze hebben de trampoline er achter gezet, en nu kun je dus ook van het obstakel af springen.

Hier moet je wel weer lef voor hebben. Dat blijkt als de heren boven op het obstakel staan. Het springen zelf is natuurlijk niet zo moeilijk. Maar je moet ook veilig zien neer te komen. Rolf is de eerste die het mag proberen. Hij lijkt het wat eng te vinden maar laat zich al snel door de andere mannen overhalen om gewoon maar te springen. Bij het neer komen op de trampoline zakt hij door zijn benen. De anderen vinden het maar een pussy sprong, maar kunnen het zelf niet beter. Ook hun weten niet recht te blijven staan en vallen om. Lang kunnen de mannen niet blijven oefenen en spelen want om twaalf over drie komt bokstrainer Fitz het terrein op. Samen met een andere onbekende man. Ze komen waarschijnlijk weer praten over het boksgala en Ivan en Bas worden er dus bij geroepen. Niet lang daarna vind de lange streamlock/storing plaats. En zodra we weer beeld hebben gebeurd er nog steeds vrij weinig. Cees staat een beetje te klagen in de keuken. En anderen zijn nog steeds bezig met het maken van Utopia merchandise.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.