Een spannende dag breekt aan! ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Een spannende dag breekt aan!

Dans je mee?

Goedemorgen Nederland, goedemorgen Talpa, Goedemorgen beste lezers, goedemorgen liefste Utopianen van de wereld, goedemorgen mensen van de Telegraaf, goedemorgen bekend en onbekend Nederland en goedemorgen wie we nog vergeten zijn. Een nieuwe dag is aangebroken ook al is het pas 6 uur in de ochtend. Om precies te zijn leven we inmiddels in de 634e dag van Utopia en het belooft een spannende dag te worden! Er staat vandaag namelijk genoeg in de agenda om een dag vol plezier en vertier te garanderen. En dan hebben we het alleen nog maar over de gebeurtenissen waarvan we al weten dat ze gaan gebeuren:

12:30. Kickboks training met Fritz.
13:30. Familiebezoek voor Rolf.
Later vandaag: De date van Bas.

Voor nu is het nog even rustig. Alle bewoners liggen heerlijk te dromen en we horen alleen wat gehoest tussen de stiltes door. Heb jij nog leuke plannen voor deze mooie zaterdag of blijf je gezellig bij ons hangen vandaag? Om de dag goed te beginnen hebben we één tip: Dans gezellig mee op de Kabouterdans samen met Mark en Gina, zoals te zien in de onderstaande video. Fit en vrolijk wakker worden gegarandeerd!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.