Een pratende vogelverschrikker? ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Een pratende vogelverschrikker?

Walkietalkies

We zijn wat laat met bloggen omdat we deze avond helaas niet achter de streams zaten. Toch zijn er deze avond nog wat interessante dingen gebeurd die we met jullie willen delen. Zo hebben Bas en Bjorn deze avond de grootste lol gehad samen. Er waren walkietalkies afgeleverd, en daar hebben ze een geheim plannetje mee. Eind van de middag waren ze de apparatuur al aan het testen. Maar ze zijn er nog veel meer mee van plan. Later op de avond lijkt het er op dat Bas en Bjorn één van de walkietalkies in de vogelverschrikker plaatsen. Als er dan iemand langs loopt kunnen ze er rare/enge geluiden uit laten komen. We weten het niet zeker, maar waarschijnlijk hebben ze één van de knopjes ingedrukt en daarna vastgeplakt met tape. Zo kan het geluid altijd doorkomen. 

Maar dit is nog niet alles. De heren hebben het naar hun zin en besluiten nog meer grappen uit te halen. Zo halen ze grappen uit bij de toilet, bij de fotostudio, de werkruimte(?), en de vriezer. Rolf lijkt even later al een paar grappen te ontdekken. En ook Wim heeft al het een en ander door, maar hij besluit zijn mond er over te houden. Als de heren met de grap bij de vriezer bezig zijn. (Ze willen aan de binnenkant een muziek kaart aan de deksel vastmaken, Als iemand dan de vriezer opent dan begint de muziek te spelen.) komt Mark opeens het hoekje omlopen. Bas komt met een smoesje aan. Maar of Mark het gelooft?

Verder heeft Bas eerder deze avond ook zijn geitjes en eendjes weer de nodige aandacht gegeven. En zijn andere bewoners op dit moment nog steeds of alweer shirt aan het maken met de plotter. Rob zien we deze avond ook weer in een eigen creatie rondlopen. Op zijn shirt staat een danseres met de tekst: ''All the girls in the club Robbedob''. Iets wat we Gabriëlle regelmatig horen zingen. Deze avond zien we het merendeel van de bewoners op de bank relaxen. En ook Mark en Gina zitten weer gezellig bij elkaar. Gina ligt zelfs met haar hoofd op Mark zijn schoot. Mark's plan om een week lang afstand van Gina te houden, lijkt vooralsnog dus nog niet te werken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.