Een ochtend die je best had kunnen missen. ~ Utopia Gekte

9/29/2015

Een ochtend die je best had kunnen missen.

Slaaptopia.

Zowel Gina als Benjamin hebben deze ochtend hun post ontvangen. Over de inhoud is weinig bekend dus daar kunnen we ook heel kort over zijn. Geen idee. :-) Beide bewoners hebben gelachen dus het zal wel goed zijn. Verder is het een beetje luitopia vandaag. Alleen Ivan en Naomi zien we aan het werk in het weiland, later gevolgd door Wim. Er zijn daar namelijk nog genoeg klusjes die geklaard moeten worden met de hele dierentuin die op komst is.

Elders zien we Gina en Mark nog altijd in bed liggen om 10 uur 's ochtends. En Rowena, Bjorn en Gabriëlle zijn ook niet echt vooruit te branden. Zij genieten liever even van het warme zonnetje. En weer andere bewoners, waaronder Stefanie, liggen gewoon nog onder de dekens.

Al met al een ochtend die je best had kunnen missen. Heb jij de onderstaande punten al in je agenda opgeschreven?

3 oktober: Stemmen op drie nieuwe bewoners.
5 oktober: Lijnen nomineren open.
6 oktober: Nominaties in Utopia.
7 oktober: Twee visumhouders betreden Utopia.
11 oktober: Een visumhouder mag blijven.
12 oktober: Nieuwe bewoner stuurt genomineerde naar huis.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.