Een luidruchtige avond ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Een luidruchtige avond

Party!!!

Bjorn was gister jarig en dat moest gevierd worden. In de avond ging dan ook de muziek nog aan. De dames hadden zich van te voren al netjes aangekleed. Zelfs Stefanie heeft zich voor deze gelegenheid in een jurk van Naomi gehesen. Als het zover is dat de muziek aangaat zit de sfeer er meteen in. Er wordt zachtjes gedanst. Er wordt gedronken, gegild, en gefeest. Eerst worden er ook nog snel wat foto's gemaakt van bewoners met de jarige job. En daarna barst het feest pas echt los. De bewoners worden steeds luidruchtiger. De heupjes worden losser. En er wordt genoten. Zelfs Cees geniet, danst mee, en speelt samen met Stefanie luchtgitaar op een bezemsteel.

Als het feestje na twaalven bijna tot een einde komt, klinkt er opeens heel veel gegil. Mark schijnt nu precies een jaar in Utopia te zijn. Hij houd een korte speech en laat weten dat als hij geen Utopiaan 2015 wordt, hij in 2016 ook gewoon nog blijft. Als het feestje in de loods voorbij is, gaat een deel van de bewoners naar het zwembad voor een after party. Zodra Gina, Stefanie, Rob en Mark in het zwembad zijn, besluit Gina de Baas Beach koelkast te plunderen. Blikje na blikje gooit ze van een afstand het zwembad in. Rob zegt dat ze moet kappen met gooien. Ze heeft al veel te veel blikjes het zwembad in gegooid, ze zijn tenslotte maar met zijn vieren. Als Bjorn erbij komt, mag hij ook een drankje uitkiezen. Maar niet die ene, want die wil Gina alvast reserveren voor als ze haar eerste drankje op heeft. Als ook Rolf er bij komt vertelt Gina hem dat hij wel zijn eigen drank moet fixen. Want de grote hoeveelheid blikjes die er al staat is voor hun vijven.


Nog even een extra blikje drank reserveren.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.