Een lange nachtelijke streamlock met drama. ~ Utopia Gekte

9/10/2015

Een lange nachtelijke streamlock met drama.

Rolf praat en praat en praat.

Na het ventileren en het pingelen van Rolf horen we Mark kort praten over iets interessants. Het gaat over een brief waarin geschreven is over de sok met het geld dat destijds achter werd gehouden. En over dat iemand een stem moest geven aan iemand. Erg onduidelijk inderdaad en er komt ook nog een streamlock achteraan. De streamlock duurt uiteindelijk meer dan 40 minuten en niemand weet waarom precies of wat er allemaal is gebeurd in die tijd.

Uiteindelijk zien we om 1 uur 's nachts Rolf nog buiten rondspoken met een biertje in zijn hand. De vogelverschrikker die op de akker staat zet hij in de stal om Naomi te laten schrikken. Hij lijkt lichtelijk aangeschoten te zijn en lacht, vloekt en praat hardop tegen zichzelf en tegen zijn medebewoners die op bed liggen. ''Cees, het is niet normaal. Die eenden schijten jongen, echt ziek. Wat je vanavond over mij zei over leugenaar. Ik laat het deze keer gaan, maar de volgende keer moet je het echt voor je houden. Ik heb het beste met je voor, maar noem mij geen leugenaar. Ouwe seniele gek!''

Ironisch of niet, maar die twee zitten niet veel later samen achter de loods. Cees rookt nog een sigaret en Rolf is aan het woord. Hij geeft toe zelf ook mankementen te hebben en een grote 'bek'. Ook denkt Rolf op directieniveau te zitten binnen Utopia. En hij laat Cees weten dat hij het deze keer laat gaan dat hij leugenaar is genoemd. Ook al doet het Rolf naar eigen zeggen pijn dat hij Cees een tweede kans heeft gegeven. Rolf blijft maar praten en praten en praten en biecht ook op dat hij Cees een staatsmongool heeft genoemd. Ook doet het Rolf pijn dat andere mensen zelfs dingen van vier maanden geleden terughalen om de hele dag over Cees te praten. Maar Cees merkt op dat hij er toen nog niet eens in zat. En hij wist ook nog niks over het hele staatsmongool gebeuren. Er volgt uiteindelijk wederom een streamlock, rond half 2 's nachts.

Na de streamlock gaat het eenzijdige gesprek verder. Ivan, Wim en Rolf zelf hadden Cees wel kunnen wurgen, zo laat hij weten. Ook oppert hij om Ivan er bij te halen omdat hij het allerbeste met Cees voor zou hebben. En daar moet Cees ook blij mee zijn, dat Rolf zo eerlijk is. Cees kan het allemaal niet serieus nemen en gaat na een lange tijd onzin aanhoren gewoon naar bed. Uiteindelijk gaat Rolf ook naar bed na een kusje te geven aan de foto van zijn vriendin.

Dit is een samenvatting van een heel lang gesprek. Alles precies terug zien zoals het is gegaan? Er zijn video's van het gesprek tussen Rolf en Cees:

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.