Een huwelijksaanzoek in de B&B ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Een huwelijksaanzoek in de B&B

Ja!

Vanavond blijven er weer bezoekers in de B&B slapen. Eén van de gasten is van plan om zijn vriendin ten huwelijk te gaan vragen, en met wat hulp van Mark en Gina is de hele B&B daarom ook alvast feestelijk versierd. Rozenblaadjes en waxinelichtjes in de vorm van een hart. Gina en Mark laten het resultaat alvast zien aan de mannelijke bezoeker, en daarna is het nog even tijd om tot rust te komen. Om tien voor negen is het zover. Mark en Gina nemen de gasten met een smoes mee richting de wellness. ''Jij wil natuurlijk je slaapplekje zien. Leuk als je weet waar je slaapt''. Terwijl Gina en Mark de twee B&B gasten mee naar de wellness nemen, lopen ook een aantal andere bewoners mee.

Bij de wellness aangekomen mag de dame als eerste naar binnen. ''Awh wat schattig, ah wat mooi. Wat lief. Dat vind ik echt heel leuk'', laat ze weten als ze de donkere ruimte binnen stapt, en daar lichtjes en rozenblaadjes in de vorm van hartjes aantreft. Direct op dat moment gaat de man op één knie. ''Schat, omdat we al zeven jaar samen zijn. [...] Wil je met me trouwen''. De vrouw barst in tranen uit en antwoord gelukkig met een ja. Er wordt gekust en geknuffeld. En de dame krijgt een ring om haar vinger geschoven. De man laat weten dat hij heel erg zenuwachtig was, en de dame zegt heel verrast te zijn. Ze heeft het echt niet aan zien komen. Maar vond het wel raar dat haar vriend samen met de bewoners ging praten. Er volgen felicitaties. En wat stream storingen, maar daar merken ze daar gelukkig niks van.

Terwijl er wijn ingeschonken wordt praten ze verder. In de auto had de dame al gezegd het spannend te vinden. En haar vriend had toen gezegd ook kapot te gaan van de zenuwen. Zij dacht toen ''waarom?'' hij kijkt namelijk nooit Utopia. Hij heeft het in ieder geval voor elkaar gekregen om haar te verrassen. Normaal houd ze alles in de gaten. Dit vergeet ze nooit meer zegt de dame. Terug in de loods wordt ze ook door de andere Utopianen gefeliciteerd. Gabriëlle had er wel bij willen zijn, en was in de veronderstelling dat het binnen zou gaan gebeuren. Gabriëlle heeft nog een cadeautje voor de dame. Dan kan ze lekker lezen. (een bundeltje?), en ook Nicole heeft wat voor de bezoekster gemaakt. Een schilderij/tekening. De vrouw is er erg blij mee. En wat ook niet mag ontbreken is taart. Gelukkig heeft Gina daar ook nog aan gedacht.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.