Een heel vroeg centraal in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Een heel vroeg centraal in Utopia.

Alle Utopianen verzamelen.

Het is net 9 uur geweest en de bewoners gaan al centraal. Iedereen zit op de banken, maar omdat Cees een experiment wilde proberen gaan ze allemaal staand vergaderen. Gabriƫlle heeft daar geen zin in omdat ze slecht heeft geslapen. Toch moet ze meedoen met de groep. Volgens Cees is het veel beter om staand te vergaderen, om vele redenen. Enfin, tijd om te beginnen!

- Benjamin vertelt dat ze morgen de foute party hebben en dat volgende week dinsdag shetlander Sacha komt.

- Bjorn vertelt dat 4 oktober het bierfestival zal gaan plaatsvinden in Utopia.

- Nicole grapt dat ze de troonrede nog even wil voorlezen. Cees heeft ook een puntje, want zijn kleindochter is vandaag 11 jaar en 1 dag geworden. De groep zingt snel gezamenlijk.

- Ivan bedankt iedereen voor het vroege opstaan. ''Aanstaande zondag is alweer de markt. Vandaag moeten we met zijn allen het terrein even rechttrekken en de merchandise voorbereiden. Bjorn maakt in overleg met jullie een overzicht van wat er nog gedaan moet worden. Als je klaar bent, spring dan ergens anders even in. Zaterdag heeft Bas een date dus hij heeft weinig tijd om BaasBeach voor te bereiden. Dus dat gaat hij vandaag doen. Bjorn krijgt nog veel mails binnen met betrekking tot de markt dus daar gaat hij vandaag mee aan de slag''.

- De taken worden verdeeld door Ivan. Gabriƫlle gaat ondertussen weer zitten op de leuning van de bank. ''Ik trek dit niet'', moppert ze na 3 minuten staan.

De bewoners kibbelen nog een beetje door over wie wat doet en wat er nog meer moet gebeuren. Al met al een kort en krachtig centraal en iedereen weet wat er moet gebeuren. Tijd om aan de bak te gaan!


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.