Een eerste zoen tijdens Bas' date met Didi ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Een eerste zoen tijdens Bas' date met Didi

Champagne, massages, en samen kussen in bed

Bas heeft vorige week een dating dag gehad en heeft op die dag uiteindelijk voor Didi gekozen. Vandaag een week later mocht Didi terug komen voor een vervolg date, en dat heeft ze dan ook gedaan. Om vijf over vijf kwam ze het terrein op gelopen in afwachting van wat er deze avond allemaal te gebeuren staat. Bas laat nog even op zich wachten maar gaat uiteindelijk samen met Didi voor de open haard zitten. Bas is vandaag ziek. ''Ik had alleen maar zin in jou vandaag, en verder heb ik nergens zin in'', laat hij weten. Rolf komt niet veel later met een fles champagne aan lopen. Die had hij geregeld voor de twee tortelduifjes. Niet veel later zien we Didi en Bas samen naar het Cordwood lopen. Daar gaat Didi aan de slag met het veilen van Bas zijn nagels. Tijdens deze handeling ontstaat er al snel een gesprek. Didi laat weten wel een makkelijk persoon te zijn, al laat ze nu minder over zich heen lopen dan vroeger. Ook is ze wel een rustig meisje. Van Bas komen we te weten dat hij wel een harem zou willen. Maar dan moeten de vrouwen ook van elkaar houden. Didi ziet dat niet gebeuren. ''Zo zijn vrouwen niet''.

Als Didi klaar is met Bas' nagels wil hij dat ze zijn teennagels ook doet. Maar daar heeft Didi geen zin in. ''Ik ga jou toch ook niet vragen om mijn teen nagels te doen'', laat ze weten. ''Doe maar'', lacht Bas. Het gesprek gaat al snel weer verder en we komen te weten dat Didi al vanaf de eerste dag Utopia kijkt. Didi vond Vanessa het leukste, en Bas vond Rienk het leukst. Na Bas' nagels worden ook zijn handen nog gemasseerd. Het gesprek gaat onder tussen over van alles en nog wat. Zo laat Didi op den duur weten dat als de Playboy haar zou vragen, ze geen nee zou zeggen. Even later neemt Bas Didi ook nog mee de kas in om de Peking eenden en het kalkoentje te voeren. En ook bij de koeien en de geiten nemen ze een kijkje. Bas wil dat Didi het geitje kust, of op de koe probeert te rijden. Didi vindt het eerste alleen erg vies en gaat dat zeker niet doen. Op de koe wil ze wel proberen te zitten, maar wel zolang het goed gaat. En ondanks dat er niet speciaal voor Bas en Didi gekookt is, kunnen Didi en Bas wel mee eten met het avond eten. Bas schept voor Didi op, en eet uiteindelijk zelfs haar bord nog leeg. 

Na het eten zien we ze nog even in de lounge achter de loods kletsen. En wat later zien we Bas Didi een rug massage geven in de kapsalon. Uiteindelijk switchen ze van plek en kruipt Didi boven op Bas om hem een rug massage te geven. En zodra ze daarmee klaar zijn belanden ze samen op Bas' bed. Daar kletsen ze nog even verder en kruipen ze niet veel later samen onder de dekens. Het duurt niet lang voor de eerste kus tussen de twee plaats vind. Ze kussen, kussen en kussen. Tussendoor praten ze wat, knuffelen ze wat, en dan wordt er weer gekust. De twee hebben het duidelijk erg gezellig. En de vervolg date is dus ook zeker geslaagd. Bas vraagt zelfs wanneer ze weer af gaan spreken, maar daar is nog geen duidelijke datum uit voort gekomen. Wel vraagt Didi of Bas haar leuk vindt en Bas laat weten dat hij haar zeker leuk vind. ''Anders zou ik dit niet met je doen'', laat hij weten. ''Echt?'', vraagt Didi nogmaals. Waarna Bas nogmaals bevestigd dat hij haar echt wel leuk vind. ''Dit zou ik echt niet met iedereen doen''. Even later als Bas boven op Didi gaat liggen belanden ze in een nogal foute positie. Didi beseft zich maar al te goed dat ze dat op tv heel verkeerd uit kunnen zenden. Maar Bas wijst haar er op dat ze zelf weet hoe en wat.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.