Een dramatische avond in Utopia. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Een dramatische avond in Utopia.

Goedemorgen Utopia.

Een hele goedemorgen deze vrijdagmorgen. Het is dag 633 van het Utopia avontuur, maar nog belangrijker: Bijna weekend! Voor de meeste mensen dan. De Utopianen werken ook gewoon door in het weekend dus wij doen gezellig mee. Voordat we over gaan tot de orde van de dag gaan we traditiegetrouw nog even terug naar de afgelopen avond en nacht. Is er nog iets spannends gebeurd?

Om heel kort te zijn kunnen we het bij een nee houden. Echter vult dat geen hele berichten dus gaan we het leed van Naomi delen met de wereld. Zij is gisteravond laat namelijk bezig geweest met de plotter, een apparaat waarmee je merchandise kan bedrukken. Dat apparaat heeft er alleen al een beetje de brui aan gegeven, Het maakt een hoop lawaai en lijkt niet lang meer te leven. Om het  allemaal wat erger te maken doet Naomi 3 pogingen om het apparaat goed te gebruiken, waarvan 3 pogingen mislukken. Uit zeer betrouwbare bron hebben wij het volgende vernomen: ''Ze spiegelde niet, deed het papier er niet goed in en maakte de afbeelding niet op de goede grote. Ook heeft ze het mesje niet goed gezet waardoor hij niet door het papier sneed''.

Er komt een hoop gevloek uit haar mond en tot overmaat van ramp heeft ze ook nog een 'kutkussen' waar ze op moet slapen. Ik persoonlijk heb nog nooit eerder gehoord van een kussen die je onder je vrouwelijke geslachtsdeel moet leggen. En ik ga ook niet opzoeken op Google hoe zo'n 'kutkussen' er uit moet zien. Tijd voor wat slaappillen en Gabriƫlle sluit zich daar bij aan. Opvallend is dat Gabriƫlle die ochtend ook al pillen innam. Toen liet ze weten dat het vitaminepillen waren en zei ze: ''Jekemenie''.

Erg lang kan Naomi niet slapen, want om 07:11 staat Ivan aan haar bed om haar wakker te maken voor de koeien. Tot we weer bij je terug zijn met een nieuw bericht op Utopia Gekte kan je je eventueel vermaken met de onderstaande Utopia video's van gisteren:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.