Een diner voor Mark, Gina, Bas en Didi ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Een diner voor Mark, Gina, Bas en Didi

Cees bemoeit zich ermee

Om vier uur deze middag werden de boodschappen weer afgeleverd in de loods. Hoog tijd voor Bas en Rolf om het nog maar eens over het diner te hebben. Zaterdag heeft Bas een date met Didi, en dan zouden ze samen bij Diner at Rosti gaan dineren. Bas zou het alleen erg leuk vinden als Mark en Gina ook mee eten. En dat allemaal op kosten van de BV. Rolf vind het blijkbaar niet echt kunnen. Het is krom om hun een drie gangen diner met geld van de BV voor te schotelen. En dan de andere Utopianen een gewone maaltijd te laten eten. Rolf had al eerder aangegeven dat ze het dan even in de groep moeten gooien om te kijken of de andere Utopianen het hier ook mee eens zijn. Maar Bas en Mark blijven gewoon door pushen. Als Cees zich er ook mee komt bemoeien laat Rolf zich overhalen om toch gewoon voor Bas, Didi, Mark en Gina te koken. Cees maakte een opmerking dat Rolf zich niet druk moet maken want dat mensen toch niet naar hem toe zullen komen. Hij krijgt gewoon die opdracht, en Mark is van de financiën. Als iemand er problemen mee heeft zullen ze eerder naar Bas of Mark toe komen. 

Ook moet Rolf het als promo zien. Zo kan hij zijn eten promoten. En dan doet hij het een andere keer weer voor andere bewoners. Zo kan hij meerdere keren zijn eten promoten. Als Rolf akkoord gaat en weg loopt is Cees blij dat hij dit voor elkaar gekregen heeft. ''Kijk klaar. Oké Cees, dankjewel. [...] Zag je hem kijken toen ik zei kan jou het wat schelen. Ze komen toch niet bij jou''. Bas bedankt Cees en is zichtbaar blij dat het gelukt is. Bas, Didi, Mark en Gina kunnen zaterdag dus met zijn vieren op kosten van de BV bij Diner at Rosti dineren. Wij zijn nu al benieuwd of andere bewoners er een probleem van gaan maken. Wat vinden jullie moet dit kunnen? Of moeten Bas, Mark en Gina geen voorrang krijgen op de rest van de groep?


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.