Een broeierige nacht. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Een broeierige nacht.

Goedemorgen Utopia.

De afgelopen uren is er niks bijzonders gebeurd in Utopia. Iedereen lag op tijd in bed en er zijn geen dronken bewoners gesignaleerd. Ook was het geen broeierige nacht omdat er veel geslachtsgemeenschap plaats heeft gevonden, maar omdat het gewoon erg benauwd was in de loods. Veel bewoners zagen we met halve dekens over zich heen om de warmte draaglijker te maken.

Zodra Naomi en Ivan om 7 uur 's ochtends opstaan lopen ze gezamenlijk naar het weiland. De hele week gaat Ivan meehelpen met het verzorgen van de koeien omdat Naomi niet weet hoe alles moet. Als hij er bij is kan hij meteen zien wat ze precies bedoelt en uitleg geven. Terwijl Ivan het zware werk doet, waaronder de stallen schoonmaken, neemt Naomi de wat makkelijkere taken op zich. Ze geeft de dieren wat te eten en helpt daarna nog wat mee met vegen. Een klein uurtje later gaat Naomi weer naar bed en zet Ivan een vers bakje koffie. Niet veel later komt Cees ook opdraven en begint het gezeur meteen. Even rustig wakker worden is er niet bij met Cees, hij moet zijn ei kwijt en Ivan is deze ochtend de sigaar.

Cees zou graag een centraal willen houden over iemand die zijn taken niet volgens de planning uitvoert. Wat Ivan betreft een slecht idee omdat hij het beter positief kan houden. Vervolgens laat Cees weten dat het maar een geintje was. Wel heeft hij genoeg andere dingen aan te merken zoals afwas dat weer is blijven staan. Zo heeft Naomi haar kopje niet opgeruimd en ziet Cees ook nog wat liggen van Rolf. Al met al genoeg brandstof voor Cees om weer een hele dag op te kunnen teren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.