Een boksgala, een runwayshow, en tattoo les ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Een boksgala, een runwayshow, en tattoo les

Zakelijke afspraken

De dag begint al meteen goed in Utopia. Er zijn namelijk meerdere zakelijke afspraken deze ochtend. Zo staat er een boksgala op de planning waar nog het één en ander over besproken moet worden. En wil Naomi een runway show organiseren waar ook nog veel over besproken moet worden. Om half elf zien we dat bokstrainer Fitz samen met een andere voor ons onbekende man in Utopia is om het één en ander te bespreken over het boksgala. Zo wordt er besproken dat de boksende Utopianen allemaal een liedje mogen uitkiezen waarmee ze op willen komen. Fitz zal de presentator zijn. Er komt een echte scheidsrechter. Er moet licht gehuurd worden. En er moet natuurlijk ook nog een berekening gemaakt worden voor alle eventuele kosten. Als er voor nu genoeg besproken is vertrekken de heren weer. Morgen om 10:00 komen ze weer naar Utopia toe, samen met iemand die over het licht en de tent gaat. Er moet namelijk ook nog een tent komen.

Om vijf over half elf zien we dat Nicole, en Stefanie's tattoo leraren ook weer in Utopia zijn. Nicole kan dus weer lekker aan de slag. Of Stefanie er ook weer bij gaat zitten is nog even afwachten.

En ook Naomi heeft vandaag dus een zakelijke afspraak. Om kwart voor twaalf zien we haar samen met Milou op de bank zitten. Als Ivan er even bij komt zitten, vertellen ze hem wat er allemaal al besproken is. Ze zijn uitgegaan van 15 modellen. 8 vrouwen, 7 mannen. Die dan een keer of drie lopen. Als ze het binnen houden kunnen er 250 bezoekers komen. Naomi heeft al een heel plan voor de catwalk. Ze willen geen podium gebruiken, maar het gewoon plat op de grond doen. Ze kunnen dan misschien vanaf de vide de catwalk op komen, daarna achter de trap in de ruimte waar nu de pool tafel staat, zich omkleden voor het volgende loop moment, en dan daarna vanaf achter de trap dus weer de ''runway'' op komen. Naomi heeft nog meer ideeën. Ze spreekt af om het allemaal op papier te tekenen zodat duidelijk is wat ze bedoeld. De runway show is ook niet alleen voor Naomi, maar ook voor Gina's kleding collectie. Ze kunnen er dan misschien een standje bij zetten. Zodat als alle kleding geshowd is, geïnteresseerden de kleding ook gelijk kunnen kopen. ''En Naomi's tassen'', als die er dan zijn. Naomi hoopt deze week al een go te krijgen. Dan kan het op de site, en kunnen ze er verder mee aan de slag.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.