Een bende van jewelste. ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Een bende van jewelste.

Koeienvlaaien scheppen.

Dag 615 van Utopia begint vanzelfsprekend met een enorme bende in de keuken. Als je kijkt naar de foto die bij dit bericht is gezet snap je waarschijnlijk wel wat we bedoelen. De hele keuken staat nog vol met afwas en vieze troep. Cees heeft vannacht een krampaanval gehad dus die ligt deze ochtend wat langer in bed dan normaal. Om half acht komen Naomi en Ivan wel uit bed om de koeien te verzorgen. Onderweg naar het weiland vertelt Naomi dat ze slecht geslapen heeft omdat Cees een krampaanval heeft gehad. Ivan begint daar om te lachen maar volgens Naomi is dat niet iets om over te lachen.

Eenmaal bij de stal zien we dat niet alleen de keuken een ravage is, maar de stal net zo. Het is één grote modderige drap voor de stal, waarschijnlijk vanwege de regen. Die twee zijn voorlopig dus nog wel bezig met opruimen en doen. Om half negen komt Cees ook zijn bed uit en hij begint zijn dag met wat rek- en strekoefeningen. Cees kan het niet laten om de keuken in te gaan en alles en iedereen te controleren. Ook wat dingetjes poetsen zit nou eenmaal in zijn systeem.

Om 10 uur zien we Mark en Gina samen buiten zitten achter de loods en ze friemelen wat aan elkaar. Dat afstand nemen van Gina is nu dus al gedoemd om te mislukken en we zijn pas een paar uurtjes verder. Gina zou graag mini biggetjes als huisdier willen in de loods en ene Floor zou aanstaande vrijdag met een proefhond komen. De gezinsuitbreiding in Utopia lijkt dus nog lang niet te stoppen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.