Drukte in Utopia ~ Utopia Gekte

9/11/2015

Drukte in Utopia

Camping, B&B en barbecue gasten

Er is nog steeds erg weinig te melden. Er gebeurd vrij weinig waar we uitgebreid over kunnen schrijven, op wat hele kleine dingetjes na. Wim's familie bezoek is inmiddels al weer een tijdje van het terrein af. Wim heeft er volop van genoten, en na een groepsfoto was het weer tijd om afscheid te nemen. Vele bewoners vonden het een leuke familie. En Cees is vooral te spreken over de moeder van Wim. ''Een lieve moeder, een vlot mens'', aldus Cees. Gina zien we vaak de kapsels van haar mede bewoners onder handen nemen, maar vandaag was het tijd voor haar eigen kapsel. In de kapsalon leek ze er een soort van verf of haarmasker in te smeren. En het eindresultaat mag er zeker wezen. (Zie foto onderaan deze blog)

Naast die kleine gebeurtenissen zijn er ook weer vele bezoekers in Utopia. Sommigen overnachten in de wellness, anderen overnachten op de camping, en ook zijn er wat gasten voor een barbecue. Er is nog een groepje dames op het terrein, maar waar die voor komen is ons niet duidelijk. Bas lijkt ze over te halen om te blijven overnachten, maar één van de dames heeft daar geen zin in. Het lijkt dus niet door te gaan, ook al hebben de andere dames er wel zin in.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.